Aslan'ın gidişi iyi..

Hedeflerinden biri olan Avrupa Ligi'ndeki ikinci rakibi Netanya'yı ilk maçta farklı bir skorla yenerek, tur için avantaj sağlayan G.Saray'ın kendi sahasında oynayacağı maçın iki açıdan önemi vardı..
Sarı kırmızıların genç hocası; ya bu maçta ligte oynatacağı esas takımını sahaya sürecek, ya da son iki sınavda kulübede oturanlara lig öncesi bir şans daha verecekti..
Sarı kırmızılılar maçın başlamasıyla birlikte oyuna ağırlığını koydu ve ilk dakikalarda bulduğu gollerle turu koparttı. Son iki maçta sahaya sürdüğü defansta yalnız Hakan'ı bırakan Hollandalı, kulübeden Uğur, Emre Aşık ve Emre Güngör'le başladı ve bu dörtlü de sezona hazır oldukları herkese gösterdi. Özellikle Emre Güngör tam not aldı. Orta sahada iki gole imza atan Barış ile Arda ve Aydın ikilisi görülmeye değerdi. İleride ikinci gole imza atan Keita, klasını ortaya koyarken, her gün ileri gittiğini ispatladı.
Galatasaray fırtınası ikinci yarıda da sürdü.
Maçın başında olduğu arka arkaya gelen goller, tribünleri çılgına çevirdi. Bu yarıda Nonda sanki uykudan uyanmış gibiydi. İki gole imza atan santrfor, adeta "İstanbul'dan gitmiyorum" dedi.
İkinci yarıda oyuna Ayhan, Kewell ve Serdar Eylik takıma itici güç olarak oyuna girerken, Galatasaray'ın temposu daha da arttı.
Dün gecenin yıldızları Aydın, Nonda, Barış'tı...
Cim Bom ilk maçta deplasmanda 4-1 yendiği rakibini evinde farklı bir skorla bir kez daha devirdi. Dün gecenin önemi skordan çok ortaya konan güzel futboldu. Sarı kırmızılılar lig öncesi çıktıkları son maçta tam kadroyla hazır olduklarını herkese gösterdi.

Yazarın Diğer Yazıları