Avantaj Aslan'da.....

Türkiye Kupası’ndan elenerek hedeflerinden ilkine veda eden G.Saray’ın hocası Rijkaard ve ekibi için bu maçın önemi oldukça fazlaydı. Zaten Hollandalı işin farkındaydı ve takımı Antalya’da kamp yaparak hazırladı..
Sakatlıklarla başı derte olan ve son günlerde hiç de iyi görüntü vermeyen sarı kırmızıların karşısında, son hafta ligde ünlü Barcelona’yı yenerek moral bulan bir İspanya ekibi vardı..
Baros, Kewell ve Jo’nun yokluğunda gol yollarında problem yaşayan G.Saray’ın yapacağı en iyi şey, defans ve orta saha bloğunu kalabalık tutarak, rakibin gol yollarını kapamak ve ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmekti..
Galatasaray maçın genelinde bu planını iyi uyguladı. Ancak Caner’in anlamsız faulü  ve sonunda yenilen gol bütün oyunun seyrini değiştirdi. Caner’in anlamsız hareketi Galatasaray’a pahalıya patlayacaktı. Galatasaray buna rağmen moralini bozmadı ve başa baş mücadelesini maç boyunca sürdürdü ve sonunda Keta’nın golüyle istediğne ulaştı ve ikinci maç için büyük bir avantaj elde etti.

Yazarın Diğer Yazıları