Ramiz Dayı dizisi için geri sayım başladı!

Ramiz Dayı dizisi için geri sayım başladı!
Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki yan karakterlerden biri olan Ramiz Dayı, tekrardan seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İşte dizinin adresi!

TeknolojiOku - Ay Yapım tarafından hazırlanan Ezel dizisi 20 Haziran 2011 yılında yayınlanan son bölümü ile final yapmıştı. Dizinin final bölümünün üzerinden neredeyse 10 yıl geçti. Aradan geçen 10 yıla rağmen hala dizi karakterlerinin halk arasındaki izleri silinebilmiş değil. Özellikle de Tuncel Kurtiz’in hayat verdiği Ramiz Karaeski karakterinin. 

Bilindiği üzere Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti. Fakat seyirci onu hala hayat verdiği Ramiz Karaeski karakteriyle hatırlamaya devam ediyor. Ramiz Karaeski karakteri dizide bir ara o kadar popüler olmuştu ki Kenan İmirzalıoğlu’nun hayat verdiği Ezel karakterinin bile önüne geçmişti. Bu durumun temel nedeni Ramiz Karaeski’ye hayat veren Tuncel Kurtiz ve Karaeski’nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar’ın inanılmaz performansıydı. Yıllardır Ramiz Karaeski için solo bir dizinin yapılacağı hep dillendirilmişti. Genel olarak Karaeski’nin gençliğine odaklanan ve Ezel dizisinde tam olarak görmediğimiz kısımların işleneceği bir dizinin gelmesini herkes istiyordu. Görünen o ki sonunda bu talepler, arza dönüşecek. Çünkü iddialara göre Netflix, Ramiz Karaeski dizisiyle ciddi şekilde ilgileniyor. 

Dizinin Karaeski’nin gençliğine odaklanacağı ve başlangıç noktasının Karaeski’nin memleketindeki yükselişi, parlaması olacağı belirtiliyor. Bilindiği üzere Ezel’de Karaeski’yi İstanbul’a gelmesiyle birlikte tanımıştık. Bu sefer ise Karaeski İstanbul’a gelmeden önce yaşadıklarını göreceğiz. Dizinin Ezel’deki sahnelerle nasıl bağlantı kuracağı ise diğer bir merak konusu. Şimdilik dizi hakkında bildiklerimiz hayli az. Keza bu projenin söylenti olarak kalması da olası. Muhtemelen iddialar doğruysa, Netflix önümüzdeki süreçte dizi hakkında ilk açıklamaları yapacaktır. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

İlgili Haberler