Aytekin durmadı durdurdu!

Sezona iki yenilgi ile başladıktan sonra oynadığı 4 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakalayan ve geçen hafta sonunda üçüncü sıraya yerleşen G.Saray, Karabük’de aklına hiç getirmediği bir yenilgi ile sarsıldı..
Ancak maçın hemen başında verdiği yalnış bir penaltı ve anlamsız bir faul kararı ile sarı kırmızılılara bu yenilgiyi tattıran Aytekin Durmaz, Karabükspor’un da başarısına gölge düşürdü..
Uzun bir aradan sonra Avrupa’da maç yöneten ve yönetimi ile otoritelerden tam puan alan Cüneyt Çakır ile gururlandığımız haftanın sonunda Aytekin Durmaz, bir hakemin oyunun kaderini nasıl belirlediğini ispat etti..
Durmaz, maça iyi başlayan G.Saray’ı verdiği yanlış penaltı kararı ile soyadını inkar edercesine durdurdu..
Dün gece maçın hakemi önce Neill’in topa hamlesini görmezlikten gelerek Karabükspor’u daha ilk akınında bir anlamda galibiyete taşıdı.. Daha penaltı kararı ne olduğunu anlamayan G.Saray, yine hakemin hem de sarı kartla cezalandırarak verdiği faul kararı ile ikinci kez sarsıldı.. Zira bu faul kararı sonrasında top, sarı kırımızılıların ağlarına ikinci gol olarak asıldı..
Karabükspor kazandığı gollerle oyunun hakimiyetini eline geçirirken, sarı kırmızılılarda tam bir yıkım vardı. Servet’in kadro dışı kalmasıyla şans yakalayan Gökhan, esleştiği Emenike karşısında zor anlar yaşadı. Geldiği günden beri hakkında bir karar verilmeyen Cana, kötü oyununu oyundan alınarak ödemiş oldu..Hollandalı hocanın Aydın, Ali Turan ve Sabri değişiklikleri de oyunu fazla değiştirmedi. Maçın sonlarında biraz kıpırdayan G.Saray’da Barış’ın tek golü Aslan’a bir teselli oldu..
G.Saray dün gece Karabük’de maçın hakemi ’Durmaz’ sayesinde ’Durduruldu’..

Yazarın Diğer Yazıları