Bir bahar akşamı!

Büyük bestekar Selahattin Pınar sevilen şarkısında 'Bir bahar akşamı rasladım size' diye başladıktan sonra derki; 'daha önceleri neredeydiniz'..Gerçekten dün Ali Sami Yen'de maçı seyreden Galatasaraylı taraftarlar içlerinden takımları için herhalde en çok bu şarkıyı söylemişlerdir..

G.Saray dün gece Ali Sami Yen'de gerçekten bu muhteşem şarkıyı hatırlatırcasına güzel bir oyun ortaya koydu..Sezon başındaki performansını bitime iki maç kala tekrar yakalayan sarı kırmızılılar, iki şanssız golle yedikleri Beşiktaş maçından sonra dün gece yine maçın hakimi ve güzel olan taraftı..Defans bloğunda Mehmet Topal geçen haftanın aksine daha dikkatli, orta alanda Ayhan, Barış ve özellikle Arda çalışkan, üretken ve şahaneydi. İleride Baros istekli, Nonda ise kötüydü. Zaten Nonda ile Kewell diğer arkadaşları kadar iyi olabilselerdi G.Saray maçın ilk yarısında sezonun en farklı skorunu yakalayabilirdi..Sarı kırmızılılar yalansız ilk yarıda en az 5 gol posizyonunu kolayca harcadılar. Kendi evlerinde İstanbul yenilgisinden sonra performansından yavaş yavaş uzaklaşan Sivas'ın bu G.Saray karşısında gerçekten yapacağı bir şey yoktu..
Ancak ikinci yarının hemen başında Sivas'ın attığı gol Ali Sami Yende herkese adeta 'Bu kadar gol kaçırırsan olacağı buydu' dedirtti. Ancak gelen bu beraberlik golü oyunu biraz daha heyecanlı hale getirdi o kadar. Ancak dün gece Ali Sami Yen'de futbolseverler iki golün sahibi Arda'nın liderliğinde güzel bir G.Saray izledi. Sarı kırmızılı futbolcular son maçlarında taraftarlarına veda ederken, belkide bir daha birlikte olamayacakları genç hocalarına da muhteşem bir galibiyet hediye ettiler.

Son iki sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'u da tebrik etmek hepimizin borcu. Kısıtlı bütçe ve kadroya rağmen bu mücadeleyi veren Yiğidolar, gerçekten her türlü övgüyü hak ediyor..

Yazarın Diğer Yazıları