Bu Aslan hep üzer..

Hüsranla biten sezon sonunda 9 futbolcusu ile yollarını ayıran, 7 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan, ancak hocalarının istediği iyi bir stoper, iyi bir ön libero ve iyi bir golcüyü kadrosuna katamadan lige başlayan G.Saray, sezonu Sivas'ta hüsranla açtı..
Başkanının eski futbolcusu Kewell'i en iyi transferleri olduğunu söylediği sarı kırmızılarda ilk maçta yeni olarak defansın sağında Ali Turan, orta alanın ortasında Cana vardı..
Yani sezon öncesi sıkça söylenen o koşacak, mücadele edecek ve zevkle seyredilecek G.Saray işte buydu; Geçen sezon F.Bahçe maçında yediği şanssız bir golle takımdan gönderilen Leo Franco'nun yerinde senelerdir kendini ispatlayamayan Aykut, geçen yıl Neill'e uyamadığı söylenerek son maçlarda oynatılmayan savruk Servet, forma bulmakta zorlanan pas özürlü Ayhan, gönderilen Mehmet Topal'ın henüz yarısı bile olamayan Cana, büyük olaylar sonunda alınan küçük Ali Turan..
Yani ligi üçüncü olarak bitiren takımdan daha kötü, daha zayıf, daha berbat bir onbir..
G.Saray ilk maçında Sivas'da yenildi. Yenildi çünkü bunu haketti. Kalecisi olmayan, orta sahası bomboş, biraz Arda, biraz Kewell'in ayaklarına kaderini bağlamış bir Aslan'ın bundan başka yapacağı ne olabilirdi..O da yapamadı. Üstelik ilk golü atmasına rağmen, dağıldı, rezil oldu.
G.Saray büyük umutlarla başladığı yeni sezona yenilgi ile başladı. Kötü başladı çünkü G.Saray kötüydü.. Çünkü G.Saray bu kadro ile ancak üçüncü olmuştu..Neredey di o koşacak, mücadele edecek, zevkle seyredilecek adamlar. Nerede....

Yazarın Diğer Yazıları