Bu işin sonu kötü

Ligdeki iki maçını kaybettikten sonra, UEFA Avrupa Ligi play-of turu ilk maçında Ali Sami Yen’de 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısına mutlak galibiyet ve tur için çıkan G.Saray ne yazık ki bunu başaramadı.
Transfer sezonunun bitimine çok az bir zaman kalmasına rağmen hala bir oyun kurucu, iyi bir stoper ve iyi bir kaleci alamayan G.Saray yönetimi bunun acısını kötü ödedi. Sarı-kırımızılılar dün gece bundan önceki turda ikinci maçta 5-0’la rahat geçtiği OFK maçı gibi yine farklı skorla dönme planlarıyla gittiği Ukrayna’dan tura veda ederek döndü.
G.Saray dün gece ne yazık ki başaramadı. Başaramadı çünkü kötü oynadı. Başaramadı çünkü takımda iyi bir kaleci, iyi bir oyun kurucu ve Baros’a yardımcı olacak iyi bir partner yoktu.
Süper Lig’deki ilk iki maçını kaybeden sarı-kırmızılılarda bu maçta bir değişiklik yoktu. Ali Turan yine aksadı. Servet her zamanki yerini kaybetti. Mustafa Sarp hep gol atmayı düşündü. Sonradan oyuna giren Cana beklediğimiz gibi rakip ataklara set olamadı. Ayhan yine kazandığı topları iyi kullanamadı.
Arda, fizik kuvveti sağlam olan rakip içinde ilk maçta olduğu gibi kayboldu. Kewell’ın yokluğunda Milan Baros ne sağdan, ne soldan yeteri kadar pas alamadı.
G.Saray dün gece yeteneği fazla olmayan sadece koşan ve mücadele eden vasat bir takımı geçemedi ve tura veda etti. Bu veda yönetim, Rijkard ve bazı futbolcular için gerçekten de iyi olmadı.

Yazarın Diğer Yazıları