Bu takımla olmaz...

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Kazakistan yolculuğu sabahında “İnşallah geçen sezon gibi olmaz” derken, acaba rüyasında maçın daha ilk dakikasında yedikleri golü mü görmüştü?
Gerçekten G.Saray’ın bu golünü düşünmüş ve bunun bir şanssızlık olacağını söylemişse başkan yanılıyor. Zira G.Saray forması altındaki her kim olursa olsun, bir takımın bu golü yemesi, şanssızlık değil tam bir fiyaskodur. Özellikle kalabalık bir defans içinden yaptırılan orta ve Sabri’nin ufak bir kafa darbesiyle uzaklaştıracağı topa ayağı ile müdahale düşüncesi futbol değil, olsa olsa tam bir komedidir.
G.Saray dün gece ilk yarısını yenik kapattığı maçın sonunda da yenik olabilir ya da ikinci yarıda yapılan değişikliklerle berabere kalır veyahut maçı kazanabilir.Ya da ikinci maçta turu geçebilir. Zira Tobol, G.Saray düzeyindeki bir takıma rakip olacak ekip değil. Ancak bir gerçek var ki bu değişmez. Dün gece özellikle ilk yarıda G.Saray formasını giyen 11 kişiden bence olsa olsa dört, bilemedin beş kişi gerçek kadroda olabilir ve onların hepsi de 11’de oynamaz..
Eğer bu böyle değilse ve G.Saray bu kadro ile devam edecekse daha şimdiden bu işten vazgeçsin.
Maç öncesinde ‘kampa katılan ve hazır olan futbolculardan kurulu bir takımın sahaya çıkma’ düşüncesi doğrudur. Ancak bir doğru da şudur ki; G.Saray forması altında dün gece sahaya çıkan futbolcuların büyük bir bölümü satılacak ya da kiraya verilecektir. Bunun doğrusu da budur. Eğer G.Saray takımı bu hocasıyla büyük hedefler planlıyorsa, ki öyle olmalı. Dün gece sahadaki futbolculardan ancak üç veya beşini kadroda tutmalıdır. Gerisi yalan dolan...

Yazarın Diğer Yazıları