Cemal Enginyurt'tan FETÖ'ye övgü dolu sözler

Cemal Enginyurt'tan FETÖ'ye övgü dolu sözler
Genel Merkez tarafından ihraç girişiminde bulunulan Prof. Dr. Ümit Özdağ’a ve ona destek olan Meral Akşener'e sosyal medya hesabından ağır hakaretlerde bulunan Cemal Enginyurt'un FETÖ hayranı olduğu ortaya çıktı.

Genel Merkez tarafından ihraç girişiminde bulunulan Prof. Dr. Ümit Özdağ’a ve ona destek olan Meral Akşener'e sosyal medya hesabından ağır hakaretlerde bulunan Cemal Enginyurt'un FETÖ hayranı olduğu ortaya çıktı.

Özdağ'ın Başkanlık sistemi için ret oyu vereceğini açıklamasının ardından, "Başkanlık sistemi meclise gelirse karşı oy verecekmiş,seni MHP vekili görenmi var. Ayrıca MHP kabulmu verecek zurna.  "MHP seni ihraç ederse üzülme. Gizli servis dostların seni yanlız bırakmaz,hatta bir dönem kapısından döndüğün CHP kapar seni" diyerek Özdağ'a hakaret eden Enginyurt, MHP içindeki antidemokratik kararları eleştiren Meral Akşener için de "Grup kararına uymadı diye değil,ota boka laf yetiştirdiği ve fitne çıkarttığı için disipline sevkedildi. Sen anlamazsın Kontes!" ifadelerini kullanmıştı.

FETÖ'YE METHİYELER DİZDİ

Bahçeli'nin yeni prensi Enginyurt'un FETÖ'ye hayranlık duyduğu ortaya çıktı.

Beyaz TV'de yayınlanan bir televizyon programına katılan Cemal Enginyurt, FETÖ için "Ben diyorum ki; Fethullah Hoca cemaati bu memlekette düzgün, ahlaklı bir şekilde hizmet etmek isteyen, bu memleketin dışında Türk Devletini, Türk Bayrağını, Türkiye Cumhuriyeti’ni yüceltmek isteyen insanların güzel hizmetler yaptığı, güzel bir yerdir” ifadelerini kullandı.

ÜLKÜCÜLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Cemal Enginyurt'un Akşener'e ve Özdağ'a hakaret içeren paylaşımlarına ve FETÖ'yle ilgili sözlerine ülkücülerden sert tepki geldi. Enginyurt'u dalkavukluk yapmakla suçlayan Ülkücüler, bu tür açıklamaların ancak fitne amaçlı olduğunu ve hiçbir MHP'liye yakışmadığını söylediler. 

İlgili Haberler