Cenk Tosun Everton'da

Cenk Tosun Everton'da
Beşiktaş ve Everton'ın Cenk Tosun transferi için 27 milyon euro karşılığında anlaştı.

Cenk Tosun'un bitmek bilmeyen Everton'a transfer öyküsünde mutlu sona ulaşıldı.

Beşiktaş Başkanı'nın 26 yaşındaki golcü futbolcunun Everton'a transferine izin verdiği belirtilirken 27 milyon euro karşılığında anlaşmanın sağlandığı duyuruldu.

"HEM ÜZÜLDÜM HEM SEVİNDİM"

Siyah-beyazlı ekibin Belek'teki kampında bir basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, Cenk Tosun'un transferiyle ilgili sorular üzerine şunları söyledi:

"Eğer doğruysa Cenk'in gitmesine Hem üzüldüm hem sevindim. Çok değerli çok karakterli takıma çok katkı yapan iyi bir Beşiktaşlı olduğunu bildğimiz bir oyuncu. İlk zamanlar sahaya kenarda ne zaman gireceğim diyerek beklerdi... Giremeyince de bozulmuştu... Cenk'in bu konuda olgunlaştığını da düşünüyorum. Orada umarım bunu yapmaz. En iyi yere gitsin. Kendi de kazansın, kulüp de para kazansın. İsterdik ki tabi burada kalsın, neden gitsin."Bu derslik bir olaydır. Oyuncunun değeri varsa, çamura bulansa da kaybolmaz. Eğer değersizse yıkasan da bir şey değişmez.

Cenk herşeyi kendisi yaptı, biz katkı yaptık. Gittiği yerde iz bırakmasını ve onu gururla izlemeyi istiyoruz.

Mustafa var, Negredo var, bir kişinin daha olmasında fayda var. Arda'yı Şenol Güneş istemiyor" diye bir şey yok. Onu istemeyen antrenör olmaz. Benim Balotelli ile ilgili aldığım bilgiler, kendisine ve etrafına zarar verebileceği yönündeydi, o yüzden olumlu bakmamıştım. Oyunculuğuna lafım yok, gayet iyi bir oyuncu."

Beşiktaş, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antalya'da Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan siyah-beyazlı ekip, günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

İlgili Haberler