CNN Türk canlı yayınında "Yalaka" tartışması. Hande Fırat “biz yalaka değiliz” dedi yandaş yazar Emin Pazarcı ‘kendi adına konuş’ diyerek tepki gösterdi

CNN Türk canlı yayınında "Yalaka" tartışması. Hande Fırat “biz yalaka değiliz” dedi yandaş yazar Emin Pazarcı ‘kendi adına konuş’ diyerek tepki gösterdi
CNN TÜRK ekranlarında Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat, sosyal medyadan kendisine ve programa karşı yöneltilen yalaka eleştirilerine yanıt verdi. Hande Fırat, canlı yayın esnasında gelen eleştirilere cevap verirken Emin Pazarcı da "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadelerini kullandı. 

CNN TÜRK ekranlarında yalaka tartışması yaşandı. 

CNN''de Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat kendisine ve programa karşı yöneltilen yalaka eleştirilerine cevap verdi. Fırat''ın cevap verdiği esnada Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı araya girerek kendisine katılmadığını söyleyerek "Kendi adına konuşabilirsin" dedi.

"YALAKA FALAN DEĞİLİZ"

"Gece Görüşü''nde zaman zaman tartışmalar olabilir. Sonra biz içeriye geçeriz, çayımızı içeriz, sohbetimizi ederiz. Birincisi bu biline, ikincisi kim yaparsa yapsın Türkiye için herkesi her şeyi takdirle karşılıyoruz" diyen Fırat şu ifadeleri kullandı: 

"Burada kim yaparsa yapsın, yani Kemal Bey, Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli, Meral Hanım... Hiç önemli değil. Türkiye için iyi yapan her şeyi, herkesi takdirle karşılıyoruz. Bizim işimiz bu. Ama yanlış olanı da konuşuruz, eksik olanı da konuşuruz. Bizim işimiz yine bu. Sonra birtakım yorumlar görüyorum. Bizler, çok affedersiniz, RTÜK''ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O''cu da değiliz, bu''cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız." dedi.

EMİN PAZARCI: KENDİ ADINA KONUŞABİLİRSİN

Hande Fırat konuştuğu sırada, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı araya girerek, Fırat''ın ifadelerine yanıt verdi. Pazarcı, "''Biz'' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadelerini kullandı.

EMİN PAZARCI KİMDİR?

Emin Pazarcı, medya dünyasına ilk olarak Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitime devam ettiği yıllarda giriş yaptı.
1980 darbesinin ardından gazeteci Avni Özgürel ile birlikte Yeni Sözcü Dergisi’ni çıkaran ekip içinde yer aldı. Bu dergi, sıkıyönetim komutanlığı tarafından kapatıldı.
Sonraları, Akajans ve Tercüman Gazetesi’nde muhabir olarak görev alan Emin Pazarcı, uzun yıllar siyaseti, ekonomi, diplomasi, parlamento, savaş muhabirliği gibi alanlarda çalışmalarda bulundu. Tercüman Gazetesi’nde haber müdürlüğü ve yazarlık yaptı.
1995 senesinde ise Akşam Gazetesi’nde yazarlık ve Ankara temsilciliği yaptı.
Flash Tv’de Nargile Kahvesi ve Güne Başlarken, Kanal A’da Gündem, TRT’de 9. Senfoni ve İnce Çizgi gibi çeşitli kurumlarda çeşitli programlar hazırladı ve sundu.
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde iki dönem öğretim görevlisi olarak dersler veren Emin Pazarcı’nın “Kurt Bakışı” ve “Gizli Alemler” isimli iki kitabı ve yüzün üzerinde ödülü bulunuyor. 
Emin Pazarcı, halen Akşam Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı görevlerini yürütüyor.

İlgili Haberler