Emin Pazarcı sözleri için cımbızladılar dedi. Kendi adına konu demişti. İyi de hepsi 3 kelime cımbız bunun neresinde

Emin Pazarcı sözleri için cımbızladılar dedi. Kendi adına konu demişti. İyi de hepsi 3 kelime cımbız bunun neresinde
Gece Görüşü programında “Biz yalaka değiliz” diyen Hande Fırat’a “Kendi adına konuş” diyen Emin Pazarcı yeni açıklamalarda bulunarak, “Sözlerimi cımbızladılar” dedi.

Hürriyet yazarı Hande Fırat’ın CNN Türk’te sunduğu Gece Görüşü programında, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı ile yaşadığı diyalog gündeme olmuştu. Hande Fırat, kendisine ve programa yönelik gelen ‘yalaka’ yorumlarına “Biz yalaka değiliz” derken, Emin Pazarcı ise, “Kendi adına konuş” diyerek müdahalede bulunmuştu.

Hande Fırat ve Emin Pazarcı, gündeme oturan bu diyalog sonrası, Gece Görüşü’nde yeni açıklama yaptı.

"EMİN BEY''İN AÇIKLAMASI BENİMLE İLGİLİ DEĞİLDİ"

Twitter’dan gelen ‘yalaka’ yorumları nedeniyle böyle bir konuşma yaptığını söyleyen Hande Fırat, “Benim söylemeye çalıştığım, siyasetçiler siyasetçidir. Doğru yapana doğru, yanlış yapana yanlış yaparız diyerek yanıt verdim sevgili izleyicime. Bu şekilde de davranmaya devam edeceğim. Ama sanıyorum Emin Bey’in bu açıklamaları benimle ilgili değildi. Buyrun Emin Bey” diyerek sözü Emin Pazarcı’ya bıraktı. 

“SÖZLERİMİ CIMBIZLA ÇEKİP…”

Önceki programda Hande Fırat’ın sözlerinin kesildiğinin altını çizen Emin Pazarcı, “Ben o programda yalakaları ve yalakalığı eleştirdim. Ve ilkeli bir siyaset olması gerektiğini, insanların jel gibi oturduğu kabı almamasını işaret ettim. Yine o programda SOROS’çulardan bahsettim. SOROS’çuların operasyonlarından bahsettim. Ama SOROS’çular ve yalakalar bir oldular saldırmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

“Sözleri cımbızla çekip kargalarla sürüyle üzerimize saldırdılar” diyen Emin Pazarcı, sözlerine şöyle devam etti;

“Sonra da ‘Emin Pazarcı yalakalığı kabul etti’ dediler. Hadi oradan ya! Ben tam tersini söyledim program sırasında. Birtakım televizyonlar çıkıp Emin Pazarcı buna cevap versin diyor. Vereyim; Ahlaksızsınız. Bu işi büyütenler köpürtenler ahlaksızsınız. Bu kadar basit, başka bir cevabı olmaz bunun.”

"BİZ YALAKA DEĞİLİZ"

Fırat şu ifadeleri kullanmıştı:

"Burada kim yaparsa yapsın, yani Kemal Bey, Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli, Meral Hanım... Hiç önemli değil. Türkiye için iyi yapan her şeyi, herkesi takdirle karşılıyoruz. Bizim işimiz bu. Ama yanlış olanı da konuşuruz, eksik olanı da konuşuruz. Bizim işimiz yine bu. Sonra birtakım yorumlar görüyorum. Bizler, çok affedersiniz, RTÜK''ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O''cu da değiliz, bu''cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız." dedi.

EMİN PAZARCI: KENDİ ADINA KONUŞABİLİRSİN

Hande Fırat konuştuğu sırada, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı araya girerek, Fırat''ın ifadelerine yanıt verdi. Pazarcı, "''Biz'' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler