‘Hadise, Reza Zarrab’tan hamile’ dedi, ortalık karıştı! Deniz Akkaya’dan yepyeni bomba iddialar

‘Hadise, Reza Zarrab’tan hamile’ dedi, ortalık karıştı! Deniz Akkaya’dan yepyeni bomba iddialar
Ünlü model Deniz Akkaya, Hadise ile ilgili skandal iddialarda bulunmuş, yasak aşk yaşadığı Reza Zarrab'tan hamile kaldığını iddia etmişti. Akkaya'nın iddiaları sonrası Hadise'den dikkat çeken bir yanıt geldi.

"HAMİLE KALDIĞI İÇİN İLİŞKİSİ BİTTİ"

Hadise hakkında duyduğu iddiayı canlı yayında anlatan Deniz Akkaya, "Reza Zarrab''la ilişkisi hamile kaldığı için bitti" dedi. Programdaki diğer yorumculardan Seren Serengil ise "Kaan Yıldırım ile ilişkisi de bu sebeple bitti" yorumunu yaptı.

HADİSE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği Hadise''den konuyla ilgili ilk yorum geldi. Sosyal medya hesabından İngilizce bir video paylaşarak "Söylemezsem Olmaz" programını hedef alan Hadise, kendisi hakkında çıkan dedikodulara ağır ithamlarla göndermede bulundu.

"BİR APTAL KONUŞTUĞU ZAMAN DİKKATLİCE DİNLEYİN"

Hadise''nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir."

NELER OLMUŞTU?

Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab''a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi''nde boşanma davası açmıştı.

.

İlgili Haberler