Şikayeti sonrasında Deniz Akkaya hapse girmişti! Selin Ciğerci'den Bircan Bali'ye telefonda bomba sözler

Şikayeti sonrasında Deniz Akkaya hapse girmişti! Selin Ciğerci'den Bircan Bali'ye telefonda bomba sözler
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, ünlü model Deniz Akkaya'nın televizyon programından arkadaşı Bircan Bali'yi telefonla aradı.

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci''ye tepki gösteren Deniz Akkaya yaptığı paylaşımlarla devam edince, Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı çıkarttırmıştı.

ÜÇ GÜN ZORLAMA HAPİS 

Karara uymayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında konuşmaya devam edince tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis cezası almıştı.

Akkaya, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü''nden polis eşliğinde Çağlayan''da bulunan İstanbul Adalet Sarayı''na getirilmişti. İnfaz Savcılığı''nda dosya üzerinden işlemleri yapılan Akkaya 3 günlük zorlama hapsinin infazı için Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi''ne konulmuştu.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Akkaya''nın hapise girmesinin ardından sosyal medyadan kendisine yapılan olumsuz eleştirilere sitem eden ve anne babasının bu haberlere çok üzüldüğünü açıklayan Selin Ciğerci, annesinin fotoğrafını paylaşarak sessizliğini bozmuştu.

Sosyal medyada duygularını da ifade eden Ciğerci, "Annem iyi değildi, gece yanına gittim. Biz böyle şeylere alışık değiliz. İkisi de ne karakol ne mahkeme bilir. Kimse neler yaşadığımı bilmiyor. Derin üzüntülerimi belli etmiyorum. Bu da geçer" diye yazmıştı.

"HERKES KALBİNİN EKMEĞİNİ YER" 

Gökhan Çıra ise eşinin paylaşımına; "Herkes kalbinin ekmeğini yer canım eşim. Kimsenin umrumuzda olmadığını hala anlamadılar. Soldan girip sağdan çıktığını anlamadılar. Anlayacaklar, seni seviyorum canımın içi" yorumunu yaparak destek vermişti.

Tüm bunların ardından sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci''nin, Akkaya''nın ''Söylemezsem Olmaz'' programından arkadaşı Bircan Bali''yi aradığı ortaya çıktı.

"KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM DİYECEĞİM" 

Bali, "Selin Ciğerci bizleri aradı ve hatta ''Deniz hapse girerse çıkıp kendimi öldürürüm diyeceğim'' dedi. Kamu davasına döndüğünü için engel olamadığını da belirtti" ifadelerini kullandı.




 

İlgili Haberler