Denizli, Sağlam'ı arattı!

Geçen sezon hemen hemen her maçta yaptığı değişiklikler nedeniyle çokça eleştirdiğimiz Ertuğrul Sağlam'ın yerine görev alan Mustafa Denizli, dün gece bu zor ve önemli maç öncesinde yaptığı değişikliklerle Sağlam'ı arattı..

Geçen haftanın başarılı onbirini değiştirerek Tello ve Holosko'yu yedeğe çeken Denizli, Ekrem'i Tello'nun yerine, Holosko'nun yerine de Serdar'ı almıştı.. Ancak Eskişehir maçında defansın sağında oynayan Ekrem'i Tello'nun yerine kaydıran Denizli, bu kez de geri dörtlüyü bozmak zorunda kaldı. İbrahim'i sağa çekip, onun yerine Gökhan Zan'ı alan Denizli Beşiktaşlılar gibi, bütün futbolseverleri de şaşkına çevirdi. Denizli'nin yaptığı bu değişiklikler eğer beklenmeyen sakatlıklar nedeniyle yapıldıysa söylenecek bir şey yok. Yok hayır, bu değişiklikler Denizli'nin salt düşünceleri nedeniyle yapıldıysa, çok yazık..

Gerçekten çok yazık..Dün gece ligin önemli derbisinde Beşiktaş'ın, hiç hak etmediği bir yenilgi aldığını düşünüyorsanız, bunun ilk ve tek suçlusu Mustafa Denizlidir. Daha sonra da ilk goldeki hatasıyla Rüştü, ikinci golde de Gökhan ve Zapatocyn'dir. Ancak ikinci ve üçüncüler ayrıntıdır. Dün gece Beşiktaş, Denizli'nin maçın başında yaptığı tercih değişiklikleriyle bu önemli derbiyi kaybetmiştir. Son bölümde yaptığı değişiklikler ise ne Kartal'ı, ne de Denizli'yi kurtaramamıştır..
Maçın hakemi Bünyamin Gezer, çok güzel götürdüğü maçta gösterdiği iki sarı ve kırmızı kart ile dünü gece sonuca etki etmiştir. Verdiği kartların doğru olduğu düşünülebilir, ancak hakemin benzer hareketlerde Fenerbahçe'ye kart göstermemesi hiç de doğru değildir. Bu açıdan maçın hakemi yanlış yapmıştır ve güzel başlayan futbolun seyir zevkinin içine etmiştir..

Yazarın Diğer Yazıları