"Din Maskeli Allah Düşmanları"nı sevindirmeyin

sel1.jpg

Aldananlar hâlâ aldanmayanlardan fazla olduğuna göre bunu diyebiliriz;

Ömrü yetmedi!

"Din Maskeli Allah Düşmanları" bir tek Müslüman'ı bile kafesleyemez hale gelene kadar devam etmeli mücadelesi ki sevinmesin inanç tacirleri.

O yüzden bugün günlerden Yaşar Nuri Öztürk...

"Hayatının gaye"sini özetlemişti son kitaplarından "Din Maskeli Allah Düşmanlığı"nda; meslek hayatımın zannediyorum hiç unutmayacağım söyleşilerinden birine imza atmıştık bu vesileyle Yaşar Nuri Hoca'yla...  "Şirk"i anlatmıştı.

Sağlığının "S.O.S" verdiği günlerdi ve görmeliydiniz bunları topluma ulaştırabilmek için sergilediği direnci.

Ne dinlemeye doyabilmiştim ne yazmaya...

 "Bin küsur yıldır üstü örtülen Kur'an gerçeğinin üstünü açıyor"du dediğine göre -ki zaten Kur'an'ın kurtuluşuna adamamış mıydı bütün ilmini-. Bu iddianın doğal sonucu; sarsıcıydı söyledikleri:

"Camiler müşriklerle dolup taşıyor! Emeviler'in İslam'a yaptığı esas kötülük zulüm değil şirki anlatmamasıdır. Şirk tanınmadan tevhit tanınmaz. İnsanlar müşrikleri dini Allah'ı, Kur'an'ı inkar eden adamlar sanır. Namazlı niyazlı olduğu müşrik olunabilir. Kur'an gösteriyor ki, Mekke müşrikleri Allah'ı, yüceliğini hepsini kabul ediyor. Nedir dertleri? 'Allah ile aramızda şefaatçi, aracı, yaklaştırıcı putlar olacaktır' diyor. Ebu Cehil, Kabe'ye sahip çıkıyor, tavafa sahip çıkıyor, hacca sahip çıkıyor, umreye sahip çıkıyor, oruca sahip çıkıyor. Nedir Muhammed'le kavgası? 'Yedek ilahlarımızı kabul edeceksin' diyor. 'Bunlar bizim şefaatçılarımızdır.' Bugün tarikatların yaptığı bundan çok daha rezil ve akıl dışıdır. Müslümanlar, Müslüman diye müşrikleri kucakladılar bin senedir. Şirke battıklarının farkında değiller..."

 

Çare Kur'an!

Bir kesimin Yaşar Nuri Öztürk'ten nefretinin sebebi de buydu bana kalırsa; "Kur'an" dışında hiçbir silahı yoktu "dinci"lerle savaşında:

"Arapçasını oku, manasına karışma! Oysa Kur'an'da diyor ki 'Beni telaffuz etmek okumak değildir. Beni, ne dediğimi anlayarak okuyacaksınız.' Niye bunlar 'Namaz, Kur'an'ın tercümesiyle kılınmaz' diyor. İçindekileri öğrenmesin diye millet."

Son tahlilde bütün yaptığı Kur'an'a davet olduğundan; çamur tutmuyordu!

 

Saltanatları biter

"Dindar olduğunu iddia eden bir iktidar/egemen zümre niye dinin öğrenilmesini istemesin ki?" diye sormuştum. Cevabı netti:

"Saltanatları biter!"

- Nasıl yani?

- Kur'an'ı anlayan biri, insan hakkına tecavüz edenin, kamu hakkı yiyenin dini kitabı olamayacağını da anlar. İnsan haklarına tecavüz aracı yapılan camilerde ibadet edilmeyeceğini de anlar...

 

GÜNÜN SORUSU

"Hz. Peygamber Cuma hutbesini namazdan sonra okudu, isteyen dinledi, istemeyen çıktı gitti. Sen şimdi Emevi'nin kafasıyla hutbenin yerini değiştirip namazdan öne aldın. Adam namazı kılmak için senin hezeyanlarını dinleyecek. 101 tane ayet var Kur'an'da 'Sakın ecdadınızın kabullerini din yapmayın. Aklı ve hakkı öne çıkarın ve onları eleştirin' diyor. İbadette içtihat olmaz. Peygamber nasıl yaptıysa öyle yapılacak. Sen Muaviye'ye mi peygamber diyorsun, Muhammed'e mi? Soruyorum hangisinin dediğini yapacaksın?"

Yaşar Nuri Öztürk

 

Yaşar Nuri Öztürk'ün "deizme yöneliş" ikazlarına kulak verseydiniz Fehmi Koru "dinden çıkıyorlar" dediğinde şoka girmezdiniz!

Peşin peşin uyarmıştı....

Daha ortada IŞİD filan yoktu biz bunları konuştuğumuzda:

"Hiçbir zulüm ideolojisi yaptığı zulme 'iyi' demez. Yalnız din adına zulüm yapanlardır, yaptığı zulmü ibadet gösterip bir de ondan sevap bekleyen! Sivas'ta 37 insanı diri diri yakan bir zihniyet neyi yapmaz söyler misiniz? O neronik diri diri yakma, New York kulelerinin vurulmasından 40 kat daha önemlidir felsefi manada. Batı üzerinde durmuyor. 'Birbirlerini yesinler' diyor.

En kötü ideoloji sizi nihayet evinizin kapısına kadar takip eder. Dinci zulüm sizi yatak odanızda, rüyalarınızda bile kontrol eder. Çünkü onun cini var, meleği var, şeytanı var, var da var... İnsanlığın huzur bulma gibi bir hevesi varsa mücadele edeceği bir numaralı belanın dincilik olduğunu bilecek. Eğer dincilik hayalindeki hedeflere kısa sürede varırsa Türkiye bir cehenneme döner..."

 

"Müslüman"sın diye öyle mi!

-----

"Neden bizi AB'ye istemiyorlar? Çünkü Müslümanız" diye bağırmaya başladı ya birileri yine... Bu maskeyi de düşürmüştü Öztürk vaktiyle:

"Allah zinayı yasaklıyor. 10'a yakın ayet var... Brüksel'e çağırıyorlar. Diyorlar ki 'Bunu suç olmaktan kaldır'. Beyefendi telefonla bildiriyor. 'Kaldırın'. Kaldırıyorlar. Ne oldu? Bir yanda Kur'an'ın 8-9 ayeti, bir yanda Brüksel'in talimatı! Başka örneğe gerek var mı? Türkiye bugün Haçlıların yönettiği bir ülkedir..."

Yazarın Diğer Yazıları