Doğan Cüceloğlu'nun ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı

Doğan Cüceloğlu'nun ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı
Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş'ta yaşadığı dairede ölü bulundu. Bir süre önce anjiyo olan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu öldüğü belirtildi.

Cüceloğlu vefat etmeden 2 saat önce sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunmuştu. Cüceloğlu paylaşımında, "Sevgili Nurdoğan Arkış ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbeti sizlerle paylaşıyorum. Umarım sizler de keyifle dinlersiniz. Selamlar, sevgiler" demişti.

Usta psikolog Cüceloğlu, son ses kaydında ergen bir çocuk ile ailesi arasında yaşanan diyalogdan bahsediyor.

Cüceloğlu, “Bir ergenin kendi tanıklığını yaşamında var olma mücadelesini gör ve buna saygı duy. Bu çok önemli bir mücadele” ifadelerini kullanıyor.  

Cüceloğlu’nun son video kaydında sık sık güldüğü ve keyfinin yerinde olduğu duyuluyor. Cüceloğlu''nun son konuşmasından satır başları şu şekilde: 

“İş bizden geçti diyorsan eğer, artık 65 yaşta unumu eledim, astım diyorsan böyle görmek durumundayım diyorsun demektir. Ben California’da eyalet üniversitesinde öğretim üyeliği yaptığımda bir kadın tanıdım, 78 yaşında. Ben dedi, öğretmenim ve emekli oldum, baktım tarihe çok ilgim var. Şimdi tarih bölümünde yüksek lisans yapıyorum dedi. Manyak, işin gücün mü yok diyebilirsin ama dedim ki zor olmuyor mu, hayır dedi çocuklarla ilgili çok önemli tartışmalar yapıyoruz. Ben bunu gördüm ve yaşadım, 65 ve 70’nden sonra bir yığın insan var üniversitede” 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/psikolog-dogan-cuceloglu-hayatini-kaybetti-428130h.htm

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dogan-cuceloglu-kimdir-428132h.htm