Doğan Cüceloğlu’nun ağlatan anne açıklaması. Annen yok kimsen yok

Doğan Cüceloğlu’nun ağlatan anne açıklaması. Annen yok kimsen yok
Yaşadığı dairede ölü bulunan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, sevenlerini yasa boğdu. Hayatını kaybeden Doğan Cüceloğlu, gzt.com'a verdiği röportajda genç yaşta kaybettiği annesi için 'Annen yok, kimsen yok' demişti.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş''ta yaşadığı dairede ölü bulunmuştu. Bir süre önce anjiyo olan Cüceloğlu''nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu öldüğü belirlendi.

Geçtiğimiz yıl gzt.com''da yer alan röportajında ''Annen yok, kimsen yok'' diyen Doğan Cüceloğlu''nun bugün evinde ölü olarak bulunması sevenlerini yasa boğdu. 

"ANNEN YOK KİMSEN YOK"

Doğan Cüceloğlu geçtiğimiz yıl röportajında annesinin hayatını kaybetmesini şu şekilde anlatmıştı:

"Annem hastalandı ve öldü diyorlar ama hep içimde ''misafirliğe gitti, bir gün sonra gelecek, iki gün sonra gelecek'' diye bakıyorum. Üç gün geçti gelmedi, dört gün geçti gelmedi, beş gün geçti gelmedi. Ve bir gün dedim ki ''''ben annemi bir daha göremeyeceğim''''. Ölümün o zaman farkına vardım, bir daha göremeyeceğim. Ve kaçtım, mezarının yanına gittim. Ve orada annem, böyle kalakaldım. Annemi bir daha göremeyeceğim, öyle kalakaldım. Eve geldim, babamı gördüm ve dedim ki ''Allah''ım inşallah babam ölmez''. Çünkü ölümü öğrendim artık, ölünebiliyor. Babamın da kendine özgü sorunları vardı, o da dört yaşından beri babasız büyümüş. Bir gün bir şey yaptım ''''niye öyle yapıyorsun'''' diye bağırdı, ben kalakaldım ve enteresan bir şekilde çocuk aklımla şuna karar vermiştim: ''Annen yok, kimsen yok''. Be böyle bir karar verdiğimi yıllar sonra anladım, annen yok kimsen yok. O zaman kimsen yoksa senin bir şey istemeye hakkın yok, sadece başkalarını memnun etmeye çalışırsın. Annen yok, kimsen yok."
 

İlgili Haberler