Edirne Huzurevi Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacak

Edirne Huzurevi Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacak
Edirne Huzurevi Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacağını açıkladı.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, Edirne Huzurevi Müdürlüğünün 2022 yılı ihtiyacı olan 4 Kısım 63 Kalem Gıda Malzemesi ve Tüp Gazı (LPG) Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Niteliği, türü ve miktarı  : 4 Kısım 63 Kalem Gıda Malzemesi ve Tüp Gazı (LPG) Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Sözleşmenin imzalanmasından sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde peyder pey teslim alınacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 08.04.2022 - 11:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

4. kısım (12 kg''lık ev tipi tüp gazı ve 45 kg''lık sanayi tipi (propan) LPG tüp gazı) için istekli, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş teklif sahibinin  LPG Depolama veya Dağıtıcı Lisansı olduğunu gösteren belgeyi veya İstekli; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş Depolama veya Dağıtıcı Lisansı sahibinin bayisi ise, Bayilik yazısı ve Bayilik sözleşmesi ile Bayilik yetkisini veren lisans sahibine ait Depolama veya Dağıtıcı lisansı olduğunu gösteren belgeyi ihale teklifinde sunacaktır.