Ertuğrul Özkök'ün tuvalette ne gördüğünü Zafer Arapkirli açıkladı | Ertuğrul Özkök unisex tuvalete girdiğini yazdı

Ertuğrul Özkök'ün tuvalette ne gördüğünü Zafer Arapkirli açıkladı | Ertuğrul Özkök unisex tuvalete girdiğini yazdı
Gazeteci Yazar Ertuğrul Özkök'ün Tansuya Mektuplar'ı devam ediyor. Ertuğrul Özkök, hayatında ik defa bir Türk şirketinin kontrolünde olan unisex (her iki cinse de uyan) tuvalet gördüğünü ve ilk defa kullandığını yazdı. Gazeteci Zafer Arapkirli'nin Ertuğrul Özkök'e yanıtı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

(Yazının diğer bölümlerini aşırı reklam içerdiği için yayınlayamıyoruz)

Ertuğrul Özkök, eşinin adına gönderme yapan "Tansu''ya Mektuplar" başlığı altında yazdığı ve "newsletter" olarak paylaştığı yazılarında bugün Yıldız Holding''e bağlı Pladis''in yönetim merkezine yaptığı ziyaretten izlenimlerini paylaştı. 

Yazısına ''bugün size bir Türk şirketini anlatacağım'' diyerek başlayan Özkök ''ilk kez Unisex tuvalete girdim ve ne gördüm'' diyerek şöyle devam etti.

UNİSEX TUVALETE GİRDİĞİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN ÜÇ ŞEY

"Bilebildiğim kadarı ile Türkiye’de ilk unisex tuvaleti 2000’li yılların başında Eren Talu, Su Otel’de yapmıştı

Türkiye’de başka yerde var mıdır bilmiyorum, ama bir Türk şirketinin kontrolündeki bir binada ilk defa unisex bir tuvalet gördüm.

Ve yine hayatımda ilk defa unisex bir tuvalete girdim.

Ne mi gördüm?

(*) BİR Ne de olsa utangaç bir Türküm, dolayısıyla bu ilk deneyimime başlarken içimden “ İnşallah içerde bir kadın yoktur’ diye geçidim. Ama vardı.

Ben biraz utandım, ama o gayet normal ellerini yıkamaya devam etti.

(*) İKİ İçerde pisuar yok. Biz erkekler için pisuar dünyanın en pratik şeylerinden biridir. O nedenle bana biraz yadırgatıcı geldi. Ama sonra düşündüm ki bu son derece normal ve doğru.

(*) ÜÇ Tabii ki pisuarlar olmayınca kadınların da kullandığı bir tuvalete giriyorsunuz. Erkekler işerken biraz sallapatidir. O nedenle çok daha dikkatli olmalısınız ve hiç üşenmeden kapağı kaldırmalısınız."

ÖZKÖŞK ERTUĞRUL...

Gazeteci Zafer Arapkirli''nin Özkök''e ''oradakilere sormak lazım seni nasıl tarif edecekler'' diye seslendiği paylaşımı da dikkat çekti.

İşte Arapkirli''nin paylaşımı;

"Yazısını şöyle anons etmiş:
"Hayatımda ilk kez unisex tuvalete girdim ve ne gördüm"

Senin ne gördüğünü bilemem de...
Oradakilere sormak lazım, "NE" gördüklerini, yani seni nasıl tarif edecekler. 

Deli gibi meraktayım." paylaşımı dikkat çekti.

''DANSÖZLÜK YAPTIM'' DEMİŞTİ 

Geçen sene Buket Aydın''ın programına katılan Ertuğrul Özkök, Demirören Medya Grubu''nun satışının ardından Hürriyet gazetesinde, eskisi kadar sert yazılar yazmaması ve medya sektöründe kullanılan ''her devrin adamı'' sıfatına ilişkin bir soruya yanıt verirken "Bana ''her devrin adamısın'' dendiği zaman bu bana hakaret olarak gelmiyor. Bu bana tam aksine yapmam gereken işi iyi yapmışım diye geliyor. O yüzden de çok rahatlıkla dansözlük yaptım diyebiliyorum, bu gocunacak bir şey değil benim için" demişti.

İlgili Haberler