"Evet" diyen gavur!..

Simdi size, canhıraş bir şekilde bir  “Evet” çağrısı aktaracağım!.
 “..anayasa değişikliği, Türkiye’nin daha demokratikleşmesi ve modernleşmesi için ilk önemli adımdır.. Paket, Anayasa Mahkemesi tarafından da incelendi.. Onların da ” evet “ onayı var demektir!.. Bazı siyasi partilerin taraftarlarına referandumu boykot çağrısı yapması  üzüntü verici. Herkesin düşüncesini açıklama imkanına sahip olması demokrasinin ilkesidir.. 12 Eylül’de yapılacak referandumda tüm Türk vatandaşları sandık başına gitmeli.. Anayasa değişikliği, Türkiye’nin daha demokratikleşmesi ve modernleşmesi için ilk önemli adımdır. Anayasa değişikliği Türkiye’nin ve halkının refah seviyesinin artmasına yardımcı olacaktır”.
Biraz daha devam edelim..
“Anayasa değişikliği paketi, TBMM’de kabul edildi ve Anayasa Mahkemesi’nce incelendi.. Şimdi her bir vatandaş açıkça mesaj vermelidir.”
Eveet, şimdi gelelim kimdir bu muhterem  “Evet” çi?!.
Hangi AKP’li?.. Veya hangi dönme milliyetçi?!.. Ya da her dönem iktidarlara yapışmayı başarmış hangi para babası, TV meve sahibi uyanık, kim bu?!.
Bu, daha caf caflı bir yandaş, kendisi Avrupa Birliği Parlamentosu Türkiye Raportörüdür..!
Hollandalıdır..! Adı, Ria Oomen-Ruijten. Aynı zamanda Hollandalı Hıristiyan Demokrat Parti vekili.. (Hemen belirtelim bu muhteremin partisi kendi ülkesinde oy kaybında, yani vekilleri, kendi ülkelerinde özürlüdür.)
Hollanda denilince, iki dakika düşüneceksiniz!.. Bunların genlerinde sömürgecilik, entrika ile atbaşıdır...
Bir de hatırlatalım, Türkiye’ye PKK özerkliğini sunan ve bu yolda manifesto yazıp eşkıyanın eline tutuşturan lobinin başında da Hollandalı vardır..!
Avrupa Birliği, uzun süredir, “evet”  kampanyası yürütüyor!.. Avrupa Birliği’nin yürütme organı olan AB Komisyonu da Temmuz ayının başında referandumda  “evet” oyu kullanılması çağrısı yapmıştı. AB Komisyonu sözcülerinden Ferran Tarradellas Espuny,  “Anayasa değişikliği paketinin olumlu adım olduğu inancımızı, Anayasa Mahkemesi’nin kararının ardından da korumaya devam ediyoruz” demişti. Ferran Tarradellas Espuny, 12 Eylül’deki referanduma sunulacak anayasa değişikliği paketinin AB’nin yıllardır ilerleme raporlarında ve katılım ortaklığı belgesinde vurguladığı Türkiye’nin noksanlarına çözüm ürettiğini söylemişti..!
Demek ki neymiş?!
Avrupa Birliği, referanduma evet denilmesini çok istiyormuş!..
Neden acaba?!
Muhtemelen 12 Eylül zindanlarında çok işkence görmüştür AB’ciler!!!
Ve de Kenan Evren’den çok çekmişlerdir.. Kenan Evren muhtemelen Marmaris’e giden turistlere, yaptığı resimleri silah zoru ile falan satmaya çalışmış olabilir!..
İşte şimdi AB, bunun intikamı için “evet”  çağrısı yapıyordur..
Olabilir mi dersiniz!!?
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu AP Raportörü Ria’nın bazı akçalı ilişkilerinden söz edip araştırılmasını neden istiyor acaba!?.. 
AP’li Raportörün, kimlerle ne ilişkisi vardır dersiniz!!?
Haçlı demokratla, bizim dini bütün milliyetçi muhteremlere, koalisyonlarının mübarek olmasını dileriz.. Türkiye’nin kapılarını globalizme, emperyalizme sunma yolundaki işbirlikleri hayırlara vesile olur sanırım!..

Yazarın Diğer Yazıları