Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Özcan YENİÇERİ

Özcan YENİÇERİ

FETÖ'nün kumpasına gelenler!

FETÖ'nün kumpasına herkesten önce AKP düşmüştür. AKP'nin tepe yönetiminin 17/25 Aralık öncesi FETÖ'ye yönelik övgüleri, yüceltmeleri, savunmaları birkaç hapishaneyi ağzına kadar dolduracak seviyededir.

Onlar "Rabbim de milletim de bizi affetsin!" diyerek işin içinden sıyrıldıklarını düşünüyorlar.

İktidarın kudret elitlerinin yüceltmesi, meşrulaştırması ve övgüsü  sonucu FETÖ'nün muhtelif teşkilatlarıyla ilişki kuran sade ve saf vatandaşlar ise eşinden, işinden ve onurundan olmuş, birçokları haksız yere cezaevlerine tıkılmıştır. 

Kamil Erdoğan'a FETÖ kumpası!

Kamil Erdoğan 248115 sicil numaralı Polis memurudur. ByLock kullandığı gerekçesiyle, evinde arama yapılır ve 5 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alınır ve tutuklanır.

İşin aslı şudur: Kamil Erdoğan'ın ikamet ettiği evin üst katında FETÖ yapılanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan Emine ve Ramazan Altınpınar çifti oturmaktadır.

 Bu şahıslar FETÖ'cü dershane ve etüt merkezlerinde önceden görev yapmışlardır.

FETÖ'yle ilgili bu zatlar Kamil Erdoğan'ın eşine kendilerinin internetinin olmadığını "MEBSİS ve e-Okul" işlemlerini yapmak için internet ADSL Wifi şifresini isterler.

O da saf Anadolu insanının iyi niyetiyle onlara kendi internet şifrelerini verir.

 Kamil Erdoğan durumu öğrenince bunların ikisinin de devlet memuru olduğunu, maddi sorunları bulunmadığını düşünerek internet şifresini değiştirir.

Israrla başkalarının internetini kullanırlar

Bir müddet sonra aynı şahıslar Kamil Erdoğan'ın büyük kızından yeni internet şifrelerini isterler ve alırlar.

Kamil Erdoğan bunu öğrenince tekrar internet şifresini değiştirir.

Belli bir süre sonra, bu defa en küçük kızının bakıcısından kızının kullandığı tablet üzerinden Wifi şifresini alarak yine ısrarla Kamil Erdoğan'ın internetini kullanmışlardır.

Alt katlarında oturan Kamil Erdoğan'dan sonra üst katlarında oturan Ufuk Öztürk isimli Beden Eğitimi öğretmeninin Wifi şifresini "Kamil abinin interneti iyi çekmiyor" diyerek almışlar ve kullanmışlardır. Ufuk Öztürk isimli öğretmen bu yüzden kararname ile görevden atılmıştır. Hâlbuki bu şahsın ByLock kullanacağı akıllı telefonu dahi yoktur.

Kamil Erdoğan, ismini tutuklandığında öğrendiği ByLock programını internetlerini kullanan Emine ve Ramazan Altınpınar'ın kullanmış olabileceğini düşünür ve şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunur.

Bu şahısların evlerinde arama yapılır ve cep telefonlarına el konulur. Ramazan Altınpınar ve eşi Emine Altınpınar da 686 sayılı KHK ile Devlet memurluğundan çıkartılır.

Yetkililer MİT Müsteşarlığından ByLock Raporu ve ayrıntısını ister ancak herhangi bir cevap alamaz. Emniyet birimleri ByLock Sorgu Raporuna istinaden Kamil Erdoğan'ın ADSL internet bağlantısı üzerinden Ramazan Altınpınar'a ait 0530 016 00 28 numaralı GSM hat bilgilerine ulaşırlar.

Bunun üzerine 13.10.2016 tarihinde Kamil Erdoğan daha fazla mağdur olmaması için tahliye edilir.

Halen bu şahıslar Gümüşhane Cezaevi'nde tutuklu bulunmaktadır. Savcılık tarafından hazırlanan soruşturma bağlamında Kamil Erdoğan şikâyetçi/tanık olarak ifadeye çağrılır.

Soruşturma çok boyutlu ve çok teknik olması yüzünden çok yavaş yürüyor.  Bu nedenle Kamil Erdoğan'ın ve Ufuk Öztürk isimli öğretmenin mağduriyetleri sürüyor.

 Bunlar şahısların anlattıkları ve bize açık kaynaklardan ulaşan bilgilerdir.

Kamil Erdoğan; "İnternetimi kullanarak ByLock indiren kişiler yüzünden mağdur edildim. İşimden, aşımdan oldum. Bu kişilerin internetimi kullandığı raporlanmışken halen göreve iadem gerçekleşmemiştir. Benim suçum ne?" diye soruyor.

Adalet istiyor!

Hz. Ali: "Devletin dini adalettir. Dinin devleti de hürriyettir... Adalet yoksa devlet dinsiz; hürriyet yoksa din devletsizdir" der.

Göz göre göre Kamil Erdoğan gibilerin mağduriyetlerinin sürdürülmesi devlete ve adalete güveni sarsar. Görevlileri soğukkanlı ve aklıselimle adaletin gerçekleşmesi için derhal gereğini yapmaya davet ediyoruz.

Çünkü geciken adalet adalet değil zulümdür!

Bu tür olayların takipçisi olacağız!

Yazarın Diğer Yazıları