G.Saray’a yakışmıyor

Hagi ile çıkış arayan G.Saray dün gece evinde mutlaka kazanması gerektiği maçı kaybetti.. Kaybetti.. Çünkü ne cim bom’un kadrosu, ne de futbolu bu maçı kazanacak düzeyde değildi..
Eğer bir takımda milli takımın stoperi, geçen yıldan tanıdığı ve ikili mücadelelerde engellenmezse posizyonları golle sonuçlandırdığını bildiği bir futbolcuyu, kontrol edemiyor ve kalesinde gol görüyorsa bu işin sonu iyi değildir..
Kendisini orta sahanın beyni sanan Ayhan, oyunu yönlendiremiyor, kazandığı topları kullanamıyor, verdiği pasları rakibe yolluyorsa bu işin sonu iyi değildir..
Türk milli takımın vazgeçilmez ismi Sabri doksan dakikada attığı tek şutun dışında, takım için faydalı bir şey yapamıyorsa, bu işin sonu iyi değildir..
Futbolun beşiği Arjantin’den İngiltere’nin ünlü ekibi Liverpool’a gitmiş ve oradan G.Saray’a gelmiş futbolcu defansın solunda elek oluyorsa bu işin sonu iyi değildir..
Galatasaray’ın en yetenekli ayaklarından biri olmasına reğmen son iki haftadır takımı sahada on kişi bırakan Kewell, ısrarla oynatılıyorsa bu işin sonu iyi değildir..
Kayseri’den zorla kopartılan, Galatasaray’a gelmesi için büyük uğraşlar veren Ali Turan, tribünlere saç baş yolduruyor ve çıkarkan yuhalanıyorsa bu işin sonu iyi değildir..
G.Saray dün gece son haftalarda iyi sonuçlar almayan Manisa karşısında döküldü. Evet döküldü.. Çünkü G.Saray’ın kadrosu Manisa’yı yenecek güçte değildi..
G.Saray dün gece evinde yenildi. Yenildi çünkü, Televizyonlardan ilgi ile izlediğimiz Avrupa’dan futbol görüntülerinin aksine çağ dışı kalmış, futbolu ile bunu başarması güçtü..
G.Saray dün gece yönetim istifa sesleri ile inledi.. İnledi çünkü.. Artık G.Saray yönetimi ve teknik heyeti gerçeği görmeli, artık bu sezonu kapatıp, gelecek yıl için yeniden yapılanmalı ve son senelerdeki transfer yalnışlarını tekrarlamadan, kaliteli, yetenekli ve bonservisi paralı oyuncular almalıdır...

Yazarın Diğer Yazıları