Galatasaray, Beşiktaş Gedson Fernandes'in intikamını alıyor! Kartal'ın en etkili silahını alacak

Galatasaray, Beşiktaş Gedson Fernandes'in intikamını alıyor! Kartal'ın en etkili silahını alacak
Beşiktaş, Galatasaray'ın göz bebeği Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak ezeli rakibine ağır bir darbe indirdi. Bu hamle karşısında altta kalmak istemeyen Sarı Kırmızılı ekip, Kartal'ın golcüsü Cyle Larin için harekete geçti.

Portekizli ön libero Gedson Fernandes''i Beşiktaş''a kaptıran Galatasaray, karşı misilleme yapmaya hazırlanıyor. Sarı Kırmızılılar,  Beşiktaş ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Larin ile ilgileniyor.

Siyah Beyazlılar, Kanadalı Larin''in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemek uzlaşamadı. Yönetim, yapılan pazarlıklarda teklifini 1 milyon 750 bin Euro''ya kadar yükseltirken Kanadalı yıldız 2.5 milyon Euro ve 4 yıllık kontrat talep etti.

BEŞİKTAŞ, LARIN''E RESTİ ÇEKTİ

Beşiktaş, Larin''e bu tutumu karşısında rest çekti. Bu durumu öğrenen Galatasaray, Larin için harekete geçti ve görüşmelere başladı. Larin''in menajerinin Sarı Kırmızılılar ile ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi.

ÇİFTE KUPADA BÜYÜK PAY SAHİBİYDİ

Larin, siyah beyazlı takımda toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti. Özellikle geçtiğimiz sezonki 23 gol ve 9 asistlik performansıyla çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. 

İlgili Haberler