Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaray'a Gedson göndermesi! Olay yaratacak paylaşım

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaray'a Gedson göndermesi! Olay yaratacak paylaşım
Galatasaray ile Oğulcan Çağlayan transferinde büyük gerilim yaşayan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, sosyal medya hesabından olay bir göndermede bulundu.

Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Gedson Fernandes''i sezon sonuna kadar Benfica''dan kiralamak istediklerini açıkladı. Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray''a göndermede bulunmayı ihmal etmedi.

Oğulcan Çağlayan transferi nedeniyle Galatasaray ile gerilim yaşayan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Instagram hikayesinde yaptığı paylaşıma "İntikam Güzel Şey" adlı bir müzik ekledi.

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan''ı sözleşmesinin bitmesinden de yararlanarak Rizespor''un elinden almış ve taraflar uzun süren bir anlaşmazlık yaşamıştı.

Öte yandan Beşiktaş''ın gelecek sezon kadrosuna katacağı Gedson Fernandes''i sezon sonuna kadar kiralayacak olmaları hakkında da konuşan Tahir Kıran "Transferi 10 dakikada hallettim. Gedson''u Benfica''dan 6 aylık kiraladım. Sezon sonu oturup konuşuruz. Belki o da Rize''yi sever bizde kalır." açıklamasını yaptı.

 

İlgili Haberler