Fatih Terim'den Barış Alper Yılmaz kararı

Fatih Terim'den Barış Alper Yılmaz kararı
Süper Lig'in 11.haftasında yarın sahasında Gaziantep'i ağırlayacak olan Galatasaray'da kadro şekillenmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim, son taktik idmanda sağ çizgiye Barış Alper Yılmaz'ı koydu.

Fanatik''in haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yarın oynayacakları Gaziantep FK maçı öncesi sürpriz bir değişikliğe gitti. Son haftalara göre farklı bir Galatasaray ortaya koymak isteyen Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri''nde gerçekleşen son taktik provada birçok oyuncunun pozisyonunu değiştirdi.

Önde baskı ve tamamen hücum odaklı bir takımla sahada olmak isteyen deneyimli teknik adam, ileri uçta Halil Dervişoğlu''na şans verdi ve Mohamed ile Diagne''yi yedek takımda kullandı.

Solda Kerem Aktürkoğlu''nu oynatan Terim, sağ çizgide ise Barış Alper Yılmaz''ı kullandı. Morutan''ı forvet arkasına çeken Terim, oyun merkezine Berkan ile Cicaldau ikilisini yerleştirdi. Tercübeli teknik adam savunma göbeğinde yine Marcao ve Nelsson ikilisini birlikte kullanırken, sağ bekte Alpaslan Öztürk''e şans verdi.

ÖMER BAYRAM''A ŞANS DOĞDU

Fatih Terim''in taktik provada sol bekte Aanholt''u oynatmasına rağmen, Gaziantep karşısında Ömer Bayram''ı ilk 11''de sahaya sürmeyi düşündüğü ifade edildi.