Gerçek 'Yıldız'ın ışığı

Son iki hafta rakiplerini tek golle geçerken futbolu beğenilmeyen G.Saray, dün gece İstanbul BŞB.’sini gerçek yıldızı Milan Baros’un muhteşem futbolu ve golleriyle geçerken sonunda tribünleri de özellikle ilk yarıda kendinden geçirdi..
Hollandalı teknik adam defansın soluna İnsua’yı yerleştirden sonra, sonunda sağ tarafta da istediği adımı buldu..Uzun bir aradan sonra ilk kez geçen hafta ilk onbirde sahaya çıkan Serken, formayı ikinci kez kapmanın morali ile sahanın yıldızı Baros’tan sonra G.Saray’ın en iyilerinden ikincisiydi. Genç Serkan ilk goldeki asisti ve sağ kulvardaki başarısı ile dün gece bu bölgenin yeni ismi olacağını ortaya koydu.. Sarı kırmızılılarda üçüncü en iyi isim golü kalesinde görünceye kadar kaleci Ufuk’du.
Hollandalı teknik adam dün gece Mustafa’nın yerine Cana’ya, Kewell’in yerine de Aydına’a yer vermişti. Ancak bu iki futbolcu Serkan kadar başarılı olamadı..
Maçın başlamasıyla rakip kalede bir kabus olan Baros, ilk yarıda attığı üç golle adeta tek başına İstanbul’u dize getirirken, sanırım ’büyük takımları ancak büyük yıldızların’taşıyabileceği gerçeğini de ortaya koymuştu..
Zira G.Saray dün gece sahanın iyilerinden genç Serkan’ın güzel ortasında galibiyetin kapısını açarken, Baros’un ortaya koyduğu futbola diğer arkadaşlarının pek de ayak uydurduğu söylenemezdi...
Dün gece Ali Sami Yen’de üçüncü golde pası veren futbolcu olmasına rağmen Aydın’ın futbol kalitesinin G.Saray’a yetmediği, yeni transferler Pino, Misimovic ve Cana’nın da G.Saray’ın beklediği yıldızı olmaya yeterli olmadığı açıkça ortadaydı..
Dün gece Ali Sami Yen’de ilk yarıda futbol adına ’çok güzel hareketler’çoğunlukta iken ikinci yarıda korku, endişe ve anlamsızlık vardı.. İlk yarıda üç golü yeterli bulan sarı kırımızılılar oyunun hakimiyetini rakibine teslim etti. Aslan’ın geriye yaslanması  kabul edilir bir durum değildi..
G.Saray dün gece ilk yarısında Baros’un muhteşem oyunu ile İstanbul’u geçti. Ancak golcünün ikinci yarıda sakatlanması G.Saray’ın önümüzdeki günler için en büyük korkusu oldu..

Yazarın Diğer Yazıları