Golün adı Aslan

Galatasaray'ı bu sezon tutmak gerçekten zor..Avrupa ve ligde olmak üzere 7 maçta 25 gole imza atan sarı kırmızılar, dün gece de Kayserispor'u 4 golle geçerek galibiyet serisine 'devam' dedi..
Şimdiye kadar Kayserispor'la evinde oynadığı maçlarda bir kez berabere kalan, onun dışında oynadığı 13 maçı kazanan G.Saray, bu geleneğini dün gecede bozmadı..
Aslında hafta içinde yazılanlara göre G.Saray'ı yedek ağırlıklı bekleyenler, Rijkaard'ın yerinde kararı ile yanıldı. Hollandalı hoca lige iki beraberlik ile başayan Kayserispor'u oldukça önemsemişti. Tallinn'i yendiği kadro ile sahaya çıkan sarı kırmızılar, rakiplerinin sert ve dirençli futboluna rağmen maçın mutlak hakimiydi..
G.Saray bu sezon gerçekten farklı oynuyor..
Defans, fazla posizyon vermiyor. Orta alanda isabetli paslar yapıyor. İleride de rakibini bunaltıyor. Ve G.Saray'ın bu sezon ki en büyük artılarından biri olan golcülüğü ise Aslan'ın en güzel tarafı. Sarı kırmızılı takım dün gece de perdeyi, Baros'un golüyle açtıktan sonra, Arda'nın korner atışında kazandığı ikinci, merakla beklenen Elano'nun attığı muhteşem ve kralın ikinci golü ile kapattı..
G.Saray dün yine gollü bir geceye damgasını vururken, geçen haftalara göre biraz daha yavaş biraz daha yorgundu..Perşembe akşamının fırtınası Keita dün gece fazla esmedi. Hollandalı hoca da onu ikinci yarıda dinlenderdi. Ancak G.Saray'ın bu sezon güzel olan bir tarafı, oyuna sonradan girenlerin çıkanlardan farklı olmamasıydı..
Aslan'ın genç kaptanı perşembe akşamı geçirdiği sakatlığa rağmen oynadı ve  yaptığı iki asist ile yine klasına gösterdi. Merakla beklenen Elano, attığı muhteşem gol ve performansı ile bekleyenlerini yanıltmadı..
Perşembe gecesi Tallinn'e 5 atan G.Saray, Kayserispor'u da 4 golle geçerken, rakiplerine bir kez haber verdi; Bu sezon gümbür gümbür geliyorum..

Yazarın Diğer Yazıları