Haksız veda...

Galatasaray dün gece uzun bir süredir zor şartlarda inanılmaz bir mücadele ile sürdürdüğü Kadıköy’de final oynama hedefine ne yazık ki veda etti.
Evet, son günlerde yaşadığı çok sıkıntılar çekip, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle takım kurmakta zorlanmasına rağmen, dişini tırnağına takarak mücadele eden Aslan, rüyasına kalesinde gördüğü şanssız gollerle veda etti. Dün Ali Sami Yen Stadı’nda kimin nerede ya da nasıl oynadığı hiç önemli değildi. Önemli olan rakibe fırsat vermeden oyuna hakim olmak, topa rakipten daha çok sahip olmak ve onu kendi sahasına hapsederek Galatasaray kalesine gelmesine izin vermemekti. Ve Sarı Kırmızılılar bütün bunları ilk yarıda ve attığı ikinci gole kadar yaptı. Tribünlerin çıldırdığı ve 3. golü beklediği bir anda hiç yoktan yediğimiz gollerle turu elimizle rakibe hediye ettik. Gerçekten arda arda yediğimiz kolay goller dün gece bütün neşemizi aldı götürdü. Bülent Korkmaz’ın beraberlikten sonra yaptığı değişiklikler de Sarı Kırmızılılar’a ilaç olmadı. Galatasaray çok güzel başladığı mücadeleyi ne yazık ki kaybetti.
Bu dakikadan sonra Galatasaray’ın bütün çabaları, turu kaybetmemize engel olamadı.
Dün Ali Sami Yen Stadı’nda tatsız bir gece geçirdik... Bunca inanılmaz mücadele, zor günlerde yaşananan güzellikler, hepsi bir anda geride kaldı... Olsun, Galatasaray turu geçemedi; ama bir takımın bu kadar zor şartlarda nasıl mücadele edeceğini herkese gösterdi...
Ah bir de o, 2-0’dan sonraki 10 dakikalık kabus dakikaları olmasaydı.

Yazarın Diğer Yazıları