“Hastir” sonrası mecliste dayak

Apo’nun “has bahçe” güllerinden meşhur Osman,malumunuz devlete “hass..tir!..” çeken adamdır..
Osman “Hssst..rin” dedi, sustular..
Dahası,devletin tepesinde oturan zat,Osman’ı makamında ziyarete gitti!..
Devamı da TBMM’de gördüğümüz sahneler..Apo’nun “hasbahçesinin öteki gülleri” meclis oturumunda milletvekillerini yumrukluyorlar..
Son bir haftada,sokaklarda seksenden fazla araç ateşe verildi..
PKK yaktı!..
Bir iki fail yakalandı (Üniversite öğrencileri) ama, organizatörler ortada yok!..Var ama yok!..
PKK’nın sokakları ateşe veren organizatörleri ortada yok ama sesleri TBMM içinde her geçen gün daha gür çıkıyor..
Ve hatta sesleri yetmiyor, yumrukları da konuşuyor!..
Böylece, “Apocu tabana Türklerin canına okuyoruz!” mesajı veriyorlar..
Gelinen nokta budur ve bu gelinen nokta adeta Türklerin Türkiye’den tasfiyesine bir takım “Türklerin” yeşil ışık yaktığının işaretidir!..
ABD-AB kriterleri,Türkleri azgın PKK sürülerinin attıkları tokada suratlarının öteki taraflarını da çevirmelerine zorluyor!..Türkleri idare eden siyaset erbabı da,Türkleri bu zorlamaya ikna etmeye çaba gösteriyor!..
İşte bu yüzden “Hassst..r” i hazmedip söz sahibine nezaket (!) ziyareti yapan cemaat,TBMM’nin göbeğinde yediği yumruğa da “Yarabbi şükür” diyebiliyor!.. Örnek olsun da,Türk Milleti de artık kapısına dayanmak üzere olan sokaktaki PKK serserilerine söz söylemesin, sokakta yanan arabasına aldırmasın diye!..
Size Sırrı Sakık denilen militanın TBMM Kürsüsünden Apo adına Türk Milletine meydan okurken sarfettiği sözlerden bir kaçını tutanaklardan aktarayım:
SIRRI SAKIK (Devamla) - Gücünüz yetiyorsa engelleyiniz o zaman.(Başkan,tüzüğe uygun konuşmasını istediği için meydan okuyor!!)
 (Devamla) - ..bizi tehdit etmeye hiç kimsenin gücü yetmez, bunu herkes böyle bilsin. (Tehdit edildiği olmadığı halde,tabana mesaj veriyor!!)
(Devamla) Cumhuriyet Halk Partisi grup sözcüsü çıkıp “Bizim sabrımızı taşırıyorsunuz, biz kendimizi zor tutuyoruz...” Zor tutmazsanız ne olur Allah aşkına, ne olur!..(CHP’li Muharrem İnce TBMM Kürsüsünden sayın Abdullah Öcalan diye konuşup Apo’ya methiyelere başlayan BDP’ye tepki göstermişti..)
Devamla)..3713 sayılı Yasa Terörle Mücadele Yasası’dır. Buradan ben de mahkûm oldum, ben de teröristim. Devamla).. “Efendim, siz 40 bin kişinin katiline böyle diyemezsiniz.” diyor. Peki, siz bizim beynimizin, bedenimizin efendisi misiniz? Bizim değerlerimiz yok mudur?
Ortada tirajı-komik bir durum var!..Uzun zamandır devam eden ve Türkiye’yi yönetenlerin yarattığı bir durum!..
Türkiye’nin Meclisinde, TBMM’de,Türk Devleti’nin karşısındaki açık düşmanın silahlı gücün temsilcileri cirit atıyor..Orada bulunuşlarını (Silahın namlusu ile gasp ettikleri oylarla sağlanmış zoraki durumu) Türkiye üzerinde hak sahibi oluşlarına bağlıyorlar ve istedikleri biçimde sağlam bir alt yapı oluşturup saldırıyorlar..
Bu durumu önlemek mümkün..En son adalet sistemini bile kendi anlayışına göre tertipleyebilecek yasal alt yapıyı sağlayan iktidar,bu düşman güce karşı etkin mücadeleyi sağlayacak yasal düzenlemeleri yapmıyor!..
Bu adamlardan TBMM’de yumruk yemeyi dahi sindirerek!..
İşte bu yüzden,Sırrı Sakık denilen militan      “.. siz” Terörist “diyorsunuz, biz” Terörist demiyoruz. Niye? Bizim çocuklarımız ve kardeşlerimizdir...
Sözleri ile PKK çetesini TBMM kürsüsünden kutsayabiliyor!..
İşte bu yüzden,Türkiyeyi getirdikleri nokta nedeniyle Apo ve saz arkadaşlarını kutlarım..
Bu sonuca fırsat verenlere söz söyleyemeyiz malum!..

Yazarın Diğer Yazıları