Hata hakkı yok!

Son yıllardaki en kötü sezonunu yaşayan G.Saray’da Adnan Polat başkanlığınıdaki yönetim, her ne kadar bu başarısızlığı uzun süren sakatlıklara bağlamak istediyse de, sonunda hatanın kendilerinde olduğunu kabul etti..
Çünkü yönetim, spor dünyasında büyük yankı uyandıran hoca transferi ile bunu resmileştirdi..
Geçtiğimiz sezona şöyle bir bakalım..
Yönetim, sezonu şampiyon olarak kapatan başarılı ekibi tecrübesiz ve başarısı bilinmeyen sıradan bir Alman olan Skibbe’ye teslim etti. Ve daha sonra takımı Kewell, Milan Baros gibi star futbolcularla takviye etti. Üstelik sezona beş büyük hedef ile başladı..Tabii bu biribirene ters transfer politikası sonun başlangçıydı.Ve hedeflere veda edilmesinden sonra yönetim, kendini kurtarmak adına hocanın işine son vererek, kimsenin aklına bile gelmeyen bir kararla Bülent Korkmaz’ı takımın başına getirerek hatalara devam etti..
Şimdi bütün bunları sonunda kabul eden Adnan Polat, büyük bir iş yaparak dünyaca ünlü Hollandalı hocayı transfer etti. Gerçekten bu transfer için Başkan ile yönetici Haldun Üstünel’i kutlamak gerekir..
Ancak şimdi yönetimi daha büyük işler beklemektedir.. G.Saray yönetimi kötü günleri unutturmak için büyük işler yapmanın kararını almıştır ve bunun içinde işe hoca transferiyle başlamıştır. Yönetim şimdi, daha önce verdiği gidecekler listesinde ısrarcı olmalı, kesinlikle takımın problemli bölgelerine kaliteli ve star futbolcular transfer etmeli. Özellikle geçen sezon yaşanan yedek kulübesi fakirliğini bitirmeli, kulübeden sahaya girecek ilk ismin Mehmet Güven olmasına son vermeli, takımdaki rekabeti arttırmalıdır..
Umarım Rijkaard transferinden sonra yapılacak oyuncu transferleri de bu seviyede devam eder, yoksa geçen yılda yapılan hatalardan alınan derslerin hiçbir manası kalmaz..

Yazarın Diğer Yazıları