Atilla Yeşilada gülmekten kendisini alıkoyamadığı haberi açıkladı

Atilla Yeşilada gülmekten kendisini alıkoyamadığı haberi açıkladı
Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada ‘Hazine’ye 55 milyar dolar gireceği iddiası’ haberini paylaşarak “Valla gülmekten bizim siteye koyamadım” dedi.

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Şenol Babuşcu, Turgut Özal''ın Baş Danışmanı Can Pulak’ın içerisinde Hazine’ye 55 milyar dolar gireceğini söylediğini sosyal medya hesabından açıklamıştı. Bu paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE''den, 10 milyarı da Rusya’dan geleceği öne sürülmüştü.

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada Konuya değinerek kendini gülmekten alıkoyamadığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından haberi paylaşan Yeşilada, “Valla gülmekten bizim siteye koyamadım. Aç tavuk Arap''la swap yaparmış.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI TURGUT ÖZAL''IN BAŞ DANIŞMANI AÇIKLADI

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Şenol Babuşcu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Babuşçu, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal''ın Baş Danışmanı Can Pulak’ın internet sitesinde yazdığı bilgiyi açıkladı. Babuşçu, Pulak’ın birkaç gün içerisinde Hazine’ye 55 milyar dolar gireceğini söylediğini açıkladı.

Pulak’ın açıklamalarına göre, bu paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE''den, 10 milyarı da Rusya’dan gelecek.

Babuşçu, Pulak’ın yazısında şöyle dediğini açıkladı:

Olumsuz haberlerden sonra, bir de piyasaları geçici olarak rahatlatacak haber vereyim sizlere. Sabah yürüyüşü yaptığım çok önemli ve değerli bir dostum, birkaç güne kadar 55 milyar $''ın Hazineye gireceğini fısıldadı. Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve önemli bir dostum. Paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE''den, 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş. Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum.

REMZİ ÖZDEMİR İSE İDDİAYI KÖŞE YAZISINA TAŞIMIŞTI

Öte yandan Yeniçağ Yazarı Remzi Özdeir konuyu köşeyazısına taşıyarak “Son dönemde bu tür haberler artmaya başladı.Aslında Merkez Bankası''nın rezerv eksisi arttıkça bu tür iddialar da kasıtlı olarak ortaya atılıyor.Hatırlarsanız bir dönem Katar''dan 10 milyar dolar gelecekti. Sonra Birleşik Arap Emirlikleri''nden 15 milyar dolar. Sonra Azerbaycan''dan gelecekti...Bunların hepsi boş çıktı.” İfadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler