Hulki Cevizoğlu CNN Türk'te AKP'li gibi konuştu! Ekranda seyreden herkes ağzı açık dinledi

Hulki Cevizoğlu CNN Türk'te AKP'li gibi konuştu! Ekranda seyreden herkes ağzı açık dinledi
Ünlü gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun CNN Türk canlı yayınında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "TÜSİAD üyelerine haddini bildirseydi, hesap sorsaydı" sözleri şaşkınlık yarattı.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk''te katıldığı programda Milli Eğitim Bakanlığı binasına alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu eleştirdi. Cevizoğlu, Kılıçdaroğlu''nun TÜİK ve MEB''in yerine Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği''ne (TÜSİAD) hesap sorması gerektiğini ifade ederek "TÜSİAD''ı telefonla aramak, emir almak yerine TÜSİAD üyelerine haddini bildirseydi, hesap sorsaydı. ''TÜSİAD''a geliyorum'' diyerek baskın yapsaydı" dedi.

"TÜSİAD ÜYELERİNE HADDİNİ BİLDİRSEYDİ"

Kılıçdaroğlu''nu sert sözlerle eleştiren Cevizoğlu şunları söyledi:

"Şimdi Kemal Bey ne yapsaydı puan alırdı biliyor musunuz? Hem kendi tabanından hem kararsızlardan hem Cumhur İttifakı''nın bir kısmında az ya da çok, şunları yapsaydı alırdı; TÜİK''i basarak, MEB''i basarak falan değil. Basmak kelimesini kullanıyorum. Baskın yapmak.

Böyle bir şey olabilir mi ya. Benzin istasyonlarına gidip benzin fiyatlarını protesto etseydi, TÜSİAD''ı telefonla aramak, TÜSİAD''dan emir almak yerine TÜSİAD üyelerine haddini bildirseydi. TÜSİAD''a geliyorum bu ülkede zam yapan gıda ürünlerinin, petrol ürünlerinin çoğu bu TÜSİAD üyesi değil mi? TÜSİAD''a hesap sorsaydı ''Niye bunu yapıyorsun'' diye. TÜSİAD''a geliyorum diyerek baskın yapsaydı. Bunlar biraz taktik, strateji istiyor."

 

İlgili Haberler