ABD'den CNN Türk'e kötü haber geldi. CNN Türk koridorlarında herkes bu haberi konuşuyor

ABD'den CNN Türk'e kötü haber geldi. CNN Türk koridorlarında herkes bu haberi konuşuyor
CNN Türk'ün iktidara yakın yayın politikaları nedeniyle CNN International Türkiye'ye heyet göndermeye karar verdi. İncelemenin ardından CNN tarafından CNN Türk'ün isim hakkının ve lisansının iptalinin gündeme gelebileceği belirtildi.

CNN International yönetimi son dönemde yanlı yayınları sebebiyle CNN Türk yayınlarını incelemek üzere bir heyet göndermeye karar verdi. CNN tarafından CNN Türk''ün isim hakkının ve lisansının iptali gündemde.

"TESPİT EDERSEK LİSANSINI İPTAL EDECEĞİZ"

ABD''li haber dergisi Newsweek'' konuşan CNN International Genel Başkan Yardımcısı "Eğer CNN Türk''ün yeni sahiplerinin gazetecilik ahlakını tehlikeye atan herhangi bir durumunu tespit edersek kanalın lisansını iptal edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PENGUEN BELGESELİ HATIRLATMASI

Dergi Aykan Erdemir ve Toby Dershowitz imzalı haberinde kanalın Erdoğan''a ve hükümetine yakınlığına ilişkin bilgiler verirken kanalın Gezi Parkı protestolarını haber yapmak yerine 2013''te penguenler üzerine bir belgesel yayınlandığını hatırlattı. 

Haberde kanalın Doğan Grubu''ndan iktidara yakın Demirören Grubu''na satılmasının ardından yayın politikasının daha kötüye gittiğine ilişkin bilgiler de verildi. 

İlgili Haberler