İşler iyi gitmiyor

Beşiktaş'da işler iyi gitmiyor..Geçen hafta Fenerbahçe maçı öncesinde hiç beklenmeyen bir kadro ile sahaya çıkan ve yenilgiden sonra tek suçlu olarak görülen Mustafa Denizli, hakkında ortaya atılan suçlamalara ne yazık ki bu hafta da cevap veremedi.

Halbuki Denizli, eleştirilere yeteri kadar kulak vermiş olacak ki, bu kez dafansı eski haline getirmiş, korkak söylemlerine cevap olarak da iki golcü ile sahaya çıkmıştı. Ancak Beşiktaş mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta ileri çok çıkıp, defansı boş bırakınca kalesinde gördüğü gollerle yıkıldı. Özellikle dafansın iki kanadı içler acısıydı, Ankaraspor futbolcuları bu bölgelerde istedikleri gibi at koşturdu. Zira ilk yarıda Ankaraspor golün dışında en az iki de net gol posizyonu buldu. Bu dakikalarda bu gollere engel olan Rüstü takımın en iyisiydi. Beşiktaş'da galibiyetin mimarı olması beklenen Delgado ve Tello ne yazık ki oyunda yoktu. Onların etkisizliği Nobre ve Bobo'yu da bitirdi. Ancak ilk yarının sonlarında gelen beraberlik golü Beşiktaş'ı umutlandırdı.

İkinci yarıya Serdar Özkan'ı alarak galibiyet isteğini ortaya koyan Mustafa Denizli, Uğur'u çıkartarak da orta alanı zayıflatacağını düşenemedi. Oyunun bundan sonrasında Ankaraspor'un Beşiktaş sahasında daha çok görülmesi bunun kanıtı gibiydi. Gelişen bir Beşiktaş atağında geri dönen topla gelen ikinci gol, hem Beşiktaş'ı hem de Mustafa hocayı bitirdi. Özellikle Sivok'un atılması Beşiktaş'ı tamamen dağıttı. Beşiktaş geçen hafta gibi bir kez daha on kişi kalmış ve rakibe boyun eğmişti..Bu dakikadan sonra Mustafa Denizli'nin değişiklikleri oyuna denge getirmediği gibi, Kartal'ı da iyice yok etti.. Bu dakikadan sonra Beşiktaşlı futbolcuların çabası beraberliği kurtaramadı. Ankaraspor'un üçüncü golü ise maça son noktayı koydu..
Hafta içinde Mustafa Denizli'nin 'Herkes işine baksın, ben bu işi en iyi bilirim' söylemleri ne yazık ki havada kaldı. Maç bitiminde taraftarların yönetimi ve Mustafa hocayı istfaya davet etmesi ise oldukça manidardı.

Yazarın Diğer Yazıları