İYİ Partili Durmuş Yılmaz metroda

İYİ Partili Durmuş Yılmaz metroda
Hürriyet yazarı Jale Özgentürk, köşesinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz'a yer verdi. Yılmaz'ın metroda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Özgentürk, "Yılmaz mütevazı kimliğiyle tanınır" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, eşinin çektiği bir fotoğrafı köşesinde paylaştı. Fotoğrafta yer alan isim ise Merkez Bankası eski başkanı ve İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz'dı.

Metroda çekilmiş fotoğrafta Durmuş Yılmaz'ın ekonomiye ilişkin bir kitap okuduğu görünürken Özgentürk, Yılmaz'ın mütevazi kişiliğine dikkat çekti.

Özgentürk'ün, ‘Fes bende nisanda adayım’ başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"METRODAKİ ‘ESKİ MERKEZ BANKASI’ BAŞKANI

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz mütevazı kimliğiyle tanınır. Önceki gün Ankara’da eşim Tamer Altunay’ın metroda rastlayıp, fotoğrafını çektiği Durmuş Yılmaz’ın okuduğu kitap da ilginçti. Yılmaz, Ömer Faruk Çolak’ın yazdığı ‘Ekonomide Masallar Gerçekler’ kitabını yol boyunca okudu. İYİ Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı olarak kurmayları arasına giren Yılmaz, bu günlerde yeni partisinin ekonomi programını hazırlıyor."

İlgili Haberler