Büyük Ankara Buluşmaları hız kesmiyor

Büyük Ankara Buluşmaları hız kesmiyor
İYİ Parti Ankara İl Başkanlığının ‘’Büyük Ankara Buluşması’’ etkinlikleri çerçevesinde Şereflikoçhisar ilçesinde Esnaf Odalarını ziyaret eden Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Şerif Avcı; Esnaf Odalarının başkanlarıyla bir araya geldiler.

Vural GÜNDÜZ-Ankara/YENİÇAĞ İYİ Parti Heyeti, Şereflikoçhisar ilçesindeki çalışmaları ve sorunları yakından takip etmek amacıyla Esnaf Odaları Başkanlarını ziyaret ettiklerini söylediler.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, ‘’Özellikle küçük esnaf ve vatandaşla sürekli temas halinde olduklarını, Şereflikoçhisar’ın sorunlarını, sıkıntılarını ve beklentilerini en iyi bilen siyasi parti olduklarını belirterek; “Siz değerli esnaf arkadaşlarımızla sohbet etmek, çözüm üretmek ve sizleri yerinde dinlemek için buradayız.’’ dedi.

Esnafların sorunlarının bölgelere göre yerinde incelenmesinin çözüm aşamasında çok değerli olduğunun altını çizen Oda Başkanları İYİ Parti Heyetinin ziyaretinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Program Şereflikoçhisar’daki tüm esnaf odalarının başkanlarının ziyareti ile son buldu