Okul müdürü öğrencileri kulağından çeke çeke odasına götürdü. Bir dayakçı öğretmen de Kadıköy'den çıktı

Okul müdürü öğrencileri kulağından çeke çeke odasına götürdü. Bir dayakçı öğretmen de Kadıköy'den çıktı
Aksaray'da öğrencisini tokatlayan öğretmenden sonra yeni bir öğretmen dayağı da ortaya çıktı. Kadıköy’de Şener Birsöz İlkokulu müdürü A.K. iki ilkokul öğrencisinin kulaklarını çekerek odasına götürdü. O anlar saniye saniye görüntülendi.

DHA’nın bilgilerine göre, olay 23 Aralık Perşembe günü saat 18.30 sıralarında Şener Birsöz İlkokulu''nda meydana geldi. İddiaya göre Okul Müdürü A.K., ilkokul öğrencileri F.A.B. ve A.Ş''nin kulağını çekerek odasına götürdü.

SERBEST BIRAKILDI

Yine iddiaya göre burada öğrencileri darbetmeye devam eden A.K.''yi öğrenci velileri şikayet etti. Şüpheli A.K.''nin çocukların kulağını çektiği anlar güvenlik kamerasına yansırken şüphelinin çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Kadıköy Kaymakamlığı ise "23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 18.39''da Şener Birsöz İlkokulu''nda okul öğrencisi F.A.B.''nin ve A.Ş.''nin velileri çocuklarının Okul Müdürü A.K. tarafından darp edildiğini beyan ederek şikayetçi olmuşlardır. 24 Aralık 2021 tarihinde Okul Müdürü sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili Okul Müdürü hakkında Kaymakamlığımızca da idari soruşturma başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİSİNİ DEFALARCA TOKATLADI

Öte yandan, Aksaray''da Şehit Salih Aksu Ortaokulu''nda görev yapan matematik öğretmeni Ali Rıza Y., 14 Aralık günü bir öğrencisi ''Hocam, T.K. size küfretti'' deyince sınıftaki T.K.''yi koridora çıkardı. Erkek öğrenci T.K.’ye neden küfrettiğini soran Ali Rıza Y., onu defalarca tokatlayıp, boğazını sıktı. Gürültüleri duyup, sınıftan çıkan teknoloji ve tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, burnu kanayan T.K.''yi meslektaşının elinden almıştı

Bu olayın ardından öğretmen hakkında yeni bir iddia çıkmıştı. Bir başka öğrenci N.C. de (28), CİMER''e yaptığı şikayetinde, "O dönemde bana ve diğer sınıf arkadaşlarıma psikolojik hem de fiziksel şiddet uygulamıştır. Hakaretlerde ve aşağılamalarda bulunmuştur. Lise düzeyi sorup, bilmediğimizde şiddet uyguluyordu. Öğretmen masası altına sokup, çoraplarını koklatır ve kitap dolabı arkasına sokup ''sen bir böceksin'' deyip, örümcek ağı olan yerde bekletirdi. Çöp kutusunun üzerine oturtup, ''sen çöpsün'' diyerek ders sonuna kadar bekletirdi. Sorduğu soruları bilemeyince ıslak bezle sıraları sildirdi. Eğer silmezsek ıslak bez ile yüzümüze vurur ve sırtımıza yumruk atardı. Psikolojisi bozuk bir öğretmendi.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler