Şahan Gökbakar'dan öğrencisi acımasızca döven öğretmene çok sert sözler

Şahan Gökbakar'dan öğrencisi acımasızca döven öğretmene çok sert sözler
Aksaray'da bir öğretmenin öğrencisini dövdüğü görüntülere ünlü komedyen Şahan Gökbakar "Sana 'öğretmen' demek yanlış olur. Sen daha nasıl insan olunacağını bilmiyorsun" diye isyan etti.

Aksaray''da bir öğretmenin 11 yaşındaki öğrencisine uyguladığı şiddete bir sert tepki de Şahan Gökbakar''dan geldi. 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, "Sana ''öğretmen'' demek yanlış olur. Zira öğretmek için önce bilmek gerekir. Ama sen daha nasıl insan olunacağını bilmiyorsun" diye yazdı.

"SEN DAHA NASIL İNSAN OLUNACAĞINI BİLMİYORSUN"

Gökbakar Twitter''dan yaptığı paylaşımda, "10 yaşında bir çocuğu sınıftan çıkarıp, evire çevire döven aşağılık zavallı! Sana ''öğretmen'' demek yanlış olur. Zira öğretmek için önce bilmek gerekir. Ama sen daha nasıl insan olunacağını bilmiyorsun. Allah evlatlarımızı korusun, hep iyilerle karşılaştırsın" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİYİ TOKAT VE YUMRUKLARLA DÖVMÜŞTÜ

Aksaray''daki bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.''ya tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Güvenlik kamerasındaki görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olay, sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay sonrasında açığa alınan öğretmen hakkında adli soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler