Ruslar ezelden beri Türk düşmanıydı! Kars'ı işgal edip böyle kilise açmışlardı

Ruslar ezelden beri Türk düşmanıydı! Kars'ı işgal edip böyle kilise açmışlardı
Sakalar İskitler hesabından yapılan paylaşımlarda Rusların Türk düşmanlığı gözler önüne serildi. Rusların 93 harbinde Kars'ı işgal ederek kilise açtığı görüntüler de Sakalar İskitler tarafından paylaşıldı.

Twitter’da Türkçü paylaşımlarıyla bilinen Sakalar İskitler hesabından Rusların Türk düşmanlığı ile ilgili çarpıcı bilgilerin yer aldığı bir paylaşımlar dizisi geldi.

Paylaşılan görüntülerde 93 harbinde Kars''ı işgal ederek kilise açtığı bilgisi yer aldı.

Sakalar İskitler hesabından paylaşılan görüntülerde şu ifadeler kullanıldı:

"Putin''den Ukrayna ordusuna #Zelenskiy ye darbe çağrısını, Finlandiya ve İsveç tehdidini görünce, 93 harbinde Rusların Kars''a diktikleri zafer anıtı ve anıtın yanına yapılan kilisenin açılışını ilk kez izleyeceksiniz. Atalarımız niye "Ayı''dan post Rus''tan dost olmaz" demiştir?..

Ruslara göre "zafer anıtı" bize göre de ''utanç anıtı"ndan bir tanesini de İstanbul''un kalbine çakmış, gördüğünüz Ayestefanos Anıtını yine aynı dönem Ruslar dikmişti.

Çeşme, Navarin ve Sinop baskınlarıyla Osmanlı donanmasını yok eden Ruslar, İstanbul''u ve ardından Doğu Anadolu''yu da işgal edip D.Karadeniz''e kadar gelmişti. Bir tek Tatar Lenin ile Atatürk dostluğu, birazda Kuruşçev dönemi istisna Ruslarla hep kavgalıyız.

Emperyalizmin her türlüsüne karşıyız. ABD emperyalizmine de karşıyız Rus ve Çin emperyalizmine de. Unutulmamalı ki ABD 110 milyon Kızılderiliyi öldürüp üstüne kuruldu! Çin ve özellikle Rusların coğrafyası da tarihi Türk topraklarıdır. Bunları Unutalım mı?

Son yüzyılda emperyalizmi yenen "TEK ADAM" ve sistemini okuyacaksınız.

Atatürk, emperyalizmin nasıl yenileceğini göstermişti: İplik ve bez fabrikası kurmadan önce Merinos koyunları ithal edip Bursa, Balıkesir, Çanakkale''de dağıtıp, çiftliklerde sayılarını artırıp öyle fabrika kuruyordu. Sonra da ithalattan ihracata dönüyordu.

106 yıl önce, 16 Şubat 1916''da Rus ordusu Erzurum''u işgal etti. 12 Mart 1918''de Rus işgalinden kurtuluncaya kadar Erzurum halkı büyük acılar çekti. Sağdaki görselde Rus ordusunun tören geçişi esnasında eğilen sancaklarımız görülüyor. Sancakların eğilmesinin manasını bilen var mı!

Çarlık Rusyasında Romanov Hanedanı kadar dünyada Türklere kimse zarar vermemişti. Adeta ezdi Türk topraklarına çöküp Büyük Rusya yarattılar. Yetmedi Osmanlıya sardılar, Çeşme(1770), Navarin(1827) ve Sinop Baskınlarıyla(1853) donanmayı yok edip Doğudan ve Batıdan işgal ettiler!

Tarih bilincin yoksa! İngiliz, Fransız, Yunan, İtalyan, ABD, Rus ve hepsi ülkeni işgal eder seni de peri perişan eder. İşte 1916''daki Çarlık Rusyası birliklerinin Kars, Erzurum, Gümüşhane, Trabzon''a girdikten sonra dedelerimizin yaşadığı kaos ve göç hali

Rus ordusuna gönüllü asker olarak yazılıp gelen Hınçak, Taşnak ve Hoybun çetelerinden oluşan gönüllü Ermeni askerlerinin, tehcirin intikamını almak için yüzbinlerce kadına, gence, çocuğa yaptığı tecavüz ve katliamlardı! Toplu mezarların DNA sı ortada işte!

"Ürkün Kurbanları Anısına" Çar Romanovların Kazak katliamları olmasaydı bugün Kazakistanın nüfusu en az 60 milyondu. Aynı şekilde Tatarlar, Ukraynalılar, Azerbaycanlılar ve Kırgızistanlılar da bu katliamlardan payına düşeni almıştı. İşte onlardan biri.

Romanya''dan, Macaristan''dan, Silizya(Polonya), Ukrayna''dan, Azerbaycan''a, Tataristan''dan, Yakutistan''dan Kazakistan''a kadar, Anadolu''dan, İran''dan Afganistan''a kadar tarihi Sakalar/İskitlerin topraklarıydı ama biz birbirimizi yedik Rus ayısı kabus gibi çöktü! Çinliler de ayrıca!

En anlamlı fotoğraf Rusya''dan: "Bu savaş Putin''in Savaşı Rusyalıların değil"

Ukrayna ve Rusya arasında olan bitenleri anlamak isteyenler için bu üç kitaptan biri yeterlidir. Rusya''nın,  Ukrayna''yı açlığa mahkum ettiği Çar l. Nikolay döneminde (1826-55) 1.3 milyon kişi ölmüştür!

Stalin''in, Ukraynayı açlıktan ölüme mahkum edip, ülke nüfusunun %25ini (minimum 5-7 milyon insan) (Bugün 60 milyon) katlettiği, Ukraynaca "açlıktan ölüm" anlamına gelen HOLODOMOR KATLİAMINI (1932-33) İLK KEZ İZLEYECEKSİNİZ Ukrayna Ruslara nasıl güvensin?"

İlgili Haberler