Kartal'da umut yok!

Bu sezon taraftarlarına bir türlü rahat bir maç izletmeyen Beşiktaş dün İnönü'de yine aynı korku filmini seyrettirdi...
Siyah Beyazlılar bu sezon bir türlü yenemediği Rizespor'u bu kez geçmesine rağmen ne yazık ki kupaya veda etti...
Daha maçın başlamasıyla İnönü'ye çıkan onbir siyah beyazlıları hiçde mutlu etmedi. Aylardır oynamayan Mehmet Yozgatlı ve sakatlıktan yeni çıkan Delgado ile maça başlayan Ertuğrul Sağlam, hemen maçın başlarında Cisse'nin sakatlanarak oyunu terketmesinden sonra takımın nevrini döndürdü. Cisse'nin yerine Baki'yi alan, maça geri dörtlünün sağında başlayan İbrahim Toraman'ı orta sahaya çeken ve bu değişiklikten kısa bir zaman sonra hastalanarak oyunu bırakan Gordon'un yerine Toraman'ı tekrar stopere çeken Sağlam dün hem İbrahim'in, hem de takımın başını döndürdü..
Beşiktaş dün bu sezon üç kez yenemediği Rizespor'u bu kez yenmeyi başardı. Ancak ilk maçta yediği gol nedeniyle turu geçemedi. Maça kalabalık defans bloğu ile başlayan ve  Kartal'a posizyon vermeyen Rizeliler, Cumhur, Leandro ve Riberio ile çabuk çıkarak rakibinin defans zaafından da yararlanarak Beşiktaş'a İstanbul'da da iki gol attı. Bu iki gol Beşiktaş'ın defans zaafını bütünüyle ortaya koyarken, Kartal'ın kupaya veda etmesine neden oldu.
Rizespor, maçın başlarında çok iyi götürdüğü maçta Beşiktaş'ın defansını görerek ileriye fazla adamla çıkmaya başlayınca golleride kalelerinde gördü. Beşiktaş'a gelince dün oyunun büyük bir bölümünde ne yazık ki iyi oynamadı. Beşiktaş'da Holosko dışında iyi not alan kimse yoktu. Gol atmalarına rağmen Tello ve Nobre'de kötü oynayanlar arasındaydı. Skorun 3-2 olmasından sonra Rize kalesine yüklenmeleri maalesef turu getirmedi..
Dün Beşiktaş üç gole rağmen kötü oynadı. Yenen iki gol Kartal'ı kupaya veda ettirdi. En kötüsü ise Galatasaray maçı öncesinde verdiği kayıplar ve ortaya koyduğu oyun ile hiç ama hiç umut vermedi..

Yazarın Diğer Yazıları