Kılıçdaroğlu "Akşener'le görüşeceğim"

Kılıçdaroğlu "Akşener'le görüşeceğim"
Sözcü'ye yapılan operasyon sonrası gazeteyi ziyarete giden CHp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gündeme dair de değerlendirmelerde bulundu.

Sözcü gazetesi'ne yönelik yapılan operasyondan sonra gazete binasına giderek ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonuçları ardınan siyasilerle yaptığı görüşmeler doğrultusunda MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'le de görüşeceğini açıkladı.

Sözcü gazetesinden Başak Kaya'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu yüzde 51.4 'evet' oyunun açıklanmasıyla sona eren "cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi"ne dair halk oylamasının ardından siyasetçilerle yaptığı görüşmeler arasında Meral Akşener'in de bulunacağını açıkladı. Meral Akşener ile de ülke gündemine ilişkin bir görüşme yapacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi dört büyük kopuş bekliyor. Önümüzde bir parti devleti var ve ülkede hukuk, demokrasi yok'' dedi. Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'dan sonra Demokrat Parti, Vatan Partisi ve Saadet Partisi ile görüştü. 

Sözcü gazetesine yönelik yapılan operasyonu kınayan Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Gönlüm, Sözcü'deki arkadaşlarımı, böyle sıkıntılı bir günde ziyaret etmek istemezdi. Ama maalesef Türkiye'nin gidişatı Osmanlı'nın son dönemine benziyor. Bir kişinin hırsına, öfkesine, tutkularına bir ülke, Türkiye bağlanmış durumda. Freni patlamış bir kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor. Nereye gideceği belli değil. Çok zor bir sürecin maalesef içindeyiz."

İlgili Haberler