Kılıçdaroğlu konuştu Meclis karıştı

Kılıçdaroğlu konuştu Meclis karıştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen 23 Nisan özel oturumunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu söz aldığı sırada gerginlik yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 23 Nisan özel oturumu düzenlendi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşurken Meclis karıştı. Kılıçdaroğlu, '20 Temmuz OHAL darbesiyle Meclis haklarını bırakmak zorunda kalmışlardır. Biz tek adam rejiminin mirasçısı olmadık, olmadığımız için de mutluyuz. sizi rahatsız etmesin beyefendi, 20 Temmuz darbesini reddediyorum. Sizler yetkilerinizi başkalarına devredebilirsiniz. Kimse bu Gazi Meclis'in yetkilerini başkasına devredemez. Demokrasilerde seçilmişler millete hesap vermekle yükümlüdürler. Gazi Meclis'in yetkileri bugün büyük ölçüde elinden alınmıştır." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi tartışma çıktı.

"ÖZEL BİR SORUNUMUZ MU VAR"

CHP lideri, konuşmasını kesip AKP sıralarına döndü ve “Hanımefendi özel bir sorununuz mu var?”  dedi. Kısa bir süre karşılıklı atışmaya dönüşen bu durum karşısında Kılıçdaroğlu, “Burası evimiz değil, kahvehane değil. Dedikodu yapacaksanız, dışarıda yapabilirsiniz” dedi ve konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

İlgili Haberler