Kim durduracak!

G.Saray'ı bu sezon yenmek gerçekten zor..Zor çünkü; G.Saray iyi oynuyor. G.Saray iyi mücadele ediyor..G.Saray rakibe izin vermiyor..G.Saray'da sakatlıklar, hastalıklar sorun değil..G.Saray'ın hocası rotasyon ustası.. G.Saray'da kim formayı giyerse, sahaya çıkıp rakibi dağıtıyor.. İşte ispatı..
İşte sonuç:1-3..
Dün gece UEFA Avrupa Ligi ilk ve en zor maçı öncesinde defansın orta bloğunda uzun bir süredir beraber oynayan Gökhan ve Servet yok.. Takımın lokomatifi Arda kulübede..Maça Emre Aşık ve Emre Güngör ile başla ve maçın hemen başında üstüne üstlük Emre'nin biri de sakatlansın..Hakan Balta'yı ortaya çek, genç Uğur'u sola koy..Ve sonrada deplasmanda Panatihanikos'u dağıt, kalecisini yediği goller nedeniyle yuhalat....İşte G.Saray gerçeği bu..G.Saray'ı bu sezon yenmek zor..
Dün gece zor maça gol ile başlayan Aslanlar, futbol adına herşeyi ortaya koydu. Defans bloğu önemli değişikliklere rağmen yalnız bir kez hata yaptı. Mustafa Sarp-Mehmet Topal ikilisi topa sahip oldu, pas yaptı, rakibe bastı, defansı hiç yalnız bırakmadı. Elano topu rakip sahaya taşıdı, uzun paslarla rakibi bunalttı. Keita, Kewell ve Baros hücumdayken rakibe korkulu dakikalar yaşatırken, top rakipteyken defansına yardım etti.. Panathinaikosluler, her hücumda karşılarında 8 Aslan buldu. G.Saray'ı bu sezon hem yenmek, hem de eleştirmek zor..Ortalama her maçta 3 gol atan G.Saray'ı "ama rakipleri zayıftı" diyenler, derbide rakibine 3 gol atarken "Beşiktaş daha iyi oynadı" diyenler, bakalım şimdi ne diyecek..Bakalım G.Saray'ı kim durduracak..

Yazarın Diğer Yazıları