Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan istifa etti!

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan istifa etti!
ByLock'tan ifade veren Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan görevinden istifa etti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock’ kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na ifade veren ve daha sonrasında serbest bırakılan Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, görevinden istifa etti.

"GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM"

 Atiker Konyaspor Kulübü Başkanlığı'ndan istifa ettiğini duyuran Ahmet Şan,"Büyük Türk Milletine ve Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır" ifadelerini kullandı.

"HAKLIYIM VE MASUMUM"

FETÖ ile herhangi bir bağlantısının olmadığını iddia eden Şan, "Haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum" diye konuştu.

MAHMUT USLU'NUN O SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ

Spor kamuoyunda bomba etkisi yaratan bu haber, bir buçuk sene önce Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun kameralar karşısında söylediği sözleri akıllara getirdi. Aziz Yıldırım’ın en yakın çalışma arkadaşı olan Mahmut Uslu, Çağlayan Adliyesi’nde görülen Şike Kumpası davasında basın önünde bir açıklama yapmak üzere taraftarlarla birlikte kameraların karşısına geçmişti.  Mahmut Uslu o anlarda taraftarlardan gelen Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile ilgili sözlere, “Konya’nın başkanı zaten paralelci” ifadelerini kullanmıştı. 

İlgili Haberler