Koray Aydın: Niyet 'hayır', akıbet 'hayır'

Koray Aydın: Niyet 'hayır', akıbet 'hayır'
MHP Genel Başkan Adayı Aydın, referandumla ilgili bir video paylaştı. "Ülkücüler; ideolojik saplantıların ötesini görecek ferasete ve tek adamlığa dur diyecek cesarete sahiptir" ifadelerini kullanan Aydın, "Niyet hayır, akıbet hayır" dedi.

MHP Genel Başkan Adayı ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, Twitter hesabından referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkücüleri 'hayır' demeye çağıran Aydın, "Niyet hayır, akıbet hayır" ifadelerini kullandı.

İşte Koray Aydın'ın açıklaması:

Kıymetli Ülküdaşlarım, bizler büyük fedakarlıklarla yol yürüyenleriz.

Her bir zorluğa bin yiğit verenleriz. Biz de şerh illerden geçip hayırlara erenleriz.

Bilmenizi isterim ki; başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere yeniden büyük bir sınava tabi tutuluyoruz.

Demokrasi algımız ve tek adamlığa tavrımız için yeniden bir yoklama alınıyor. Hiç arzu etmememize rağmen anlaşılan odur ki referandum süreci, MHP ve Ülkücü hareket açısından oldukça sancılı geçecektir.

Şüphesiz ki; her bir vatandaşımız gibi Ülküdaşlarımız da iradelerini açıklamakta özgürdür. Milliyetçi ve demokratik bir tavrın gereğini ortaya koyacak olan bizler, fikir ayrılıklarımızın ülküdaşlık hukukumuzu zedelemesine mani olmalı, asıl olanın büyük Türkiye’yi inşa edecek olan Ülkücüler arasındaki kardeşlik bağı olduğunu unutmayalım.

MHP ve Milliyetçi Çalışma Partisi’nde yöneticilik yapma şerefine sahip biri olarak, referandum sürecinde yaşadığımız tartışmaların bize yakışan bir üslup içinde ve farklı tercihlere sahip mensuplarımız arasında bizim fikri geleneğimize uygun bir seviyede gerçekleşmesi gerektiğine inanmaktayım.

İnanıyorum ki Ülkücüler; gündelik tartışmalarını, siyasi tartışmaların ve ideolojik saplantıların ötesini görecek ferasete ve tek adamlığa dur diyecek cesarete sahiptir.

Bu inançla bütün Ülküdaşlarımızı 18 Şubat günü Ankara’ya, büyük bir kucaklaşmaya davet ediyorum.

Ben de sıradan bir vatandaş ve kardeşiniz olarak bütün halis diyetimle sizlerin feraset ve cesaretine sığınarak ‘hayır’ demek için orada olacağım.

Niyet ‘hayır’, akıbet ‘hayır’

İlgili Haberler