Liberal Kürtçü Y-CHP..C

Sırrı Sakık’ın demediğini, Kemal Kılıçdaroğlu ile yardımcısı Gürsel Tekin der mi sizce?!..
Hani şu, “Varlığım Türk varlığına armağan olsun, Ne Mutlu Türküm diyene..” meselesi...
Hadi bakalım, söylesinler!..
Sermaye ağalarının matbuatında, “Kılıçdaroğlu açılımına” şak şak korosu devam ediyor..
Ak Parti’nin liberal kanadından alkış tutan “sol görünümlü açılımcı!!” akademisyen ünvanlı muhterem zevat, CHP üzerinden ahkam kesiyor.
Bunlara göre...
CHP’nin büyük bir tabanı, Yeni CHP ile Kılıçdaroğlu’nun “yol haritasından” çok memnun!.. Bu zevatın, milletin aklına takmak istediği saplantı böyle.. CHP’ye oy verenlerin büyük çoğunluğu, Kılıçdaroğlu’nun “Yeni Habur kapısı” arayışlarından çok memnunmuş!. CHP içerisinde, sayıları çok az olan(!) ulusalcı kanat şikayetçiymiş durumdan ama, önemi yokmuş..
Demek ki, mesela o İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere.. Şehir meydanlarını dolduran milyonlarca insan.. Ellerinde Atatürk posterleri, Türk bayrakları olan milyonlarca CHP’li..
Aslında Kılıçdaroğlu’nun bu Ahmet Kaya-BDP eksenli politikalarını.. ABD-AB teslimiyeti odaklı CHP açılımlarını bekler dururlarmış!..
Sermaye ağalarının tv’lerinde başlatılan seferberlikle, milletin aklına kazınmak istenen tema bu!.. CHP’lilerin kafası da karışmıyor değil hani!.. Bir kısım “iyi CHP’linin ağzında bile “Ne yapsın kardeşim, Kemal bey Tayyip’in elinden silahı almak için onun hedefindeki kitleyi feht etmeye çalışıyor.. Bu iktidar gitsin de nasıl giderse gitsi!..” lafları başlamış durumda..!
Saf olmayın arkadaş!..
Hangi Ak Partili’den oy alabilirsin!!?
Doğu ve Güneydoğu oyları için Ak Parti bile yekten BDP’ye teslim olmuyor da sen nasıl olur da PKK partisi ile cilveleşmeye onay verirsin!!?
BDP-CHP işbirliği olsa, Doğu ve Güneydoğu CHP’ye mi oy verecek  yoksa PKK’lılar mı daha güçlü olarak TBMM’ye gelecek!..
Varsayalım, bu işbirliği ile PKK CHP üzerinden koalisyon ortağı olacak!.. Sonra!!?
CHP seçmeni, bu parti tablosu ile sandığa gittiğinde kime oy vereceğini bilmek zorunda..
Hem de sığ değerlendirmeler yapmadanuzun uzun düşünerek.. Eskiden kısaca “SHP” deniliyordu şimdi matluba uyup adını daha bir alengirli hale getirdiler.. Sondaki “C” Cephe.. Hani DHKC’nin “cephesi” gibi!..Yani?..
Yanisi bir tarafta “PKK sıcaklığı!..” beri yanda da öteki terör gurubuna  selam çakma gibi bir durum.. Hepsinden ötesi, liberal, küresel sermayeye eyvallah!..
İşte Kılıçdaroğlu konsepti ile Yeni Ce Ha Pe!.. Neokemalizm!! Dinci liberalizme, patron muhafazakar demokrat iktidara karşı.. Libo-sosyaldemokrat muhalefet!..
Yeni CHP “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” der mi?.. Deniz Baykal, partiyi fazla kırıp dökmeden uyarırken şöyle diyor..
“Muhalefette görevim yok diye düşünürsen, iktidar olmak için kestirme yollar aramaya kalkarsan, iktidar olmanın kestirme yolları, sihirli değnek dokunuşuyla birden bire iktidara gelme hevesleri, hesapları, sizi çok ciddi yanlışlıklara sürükleyebilir. CHP’yi değiştirerek, dönüştürerek, bozarak ne CHP’ye iyilik yapmak mümkündür ne de Türkiye’ye iyilik yapmak mümkündür 
Tabloya bakın...
Sanki şöyle bir hazırlık var.. BDP’liler seçimlere doğru cümbür cemaat  hülle içinde CHP kadrolarında yer almaya başlayacaklar.. Sözünü ettiğim BDP, bugün partinin vitrininde olanlar değil.. İmralı-Kandil onaylı yeni isimler, yeni kadrolar.. BDP için farketmez.. Şimdi ön planda olanlar da, İmralı onaylı figüranlar değil mi!!?
ABD-AB bunu öngörüyor..
Libo-soyal demokrat Kürtçü Parti mi!!
Muhafazakar demokrat-Liberaler mi!?..
Kırk katır mı kırk satır mı?..
Bu yoldan çıkış, CHP’li seçmenin partisinin tepesine dur demesi ile ancak mümkündür..

Yazarın Diğer Yazıları