Marmara'da korkutan deprem!

Marmara'da korkutan deprem!
Saat 11:01'de İstanbul'da Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremin merkezinin İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi ile Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi arasında olduğu ve şiddetin 4.7 olduğu açıklandı.

Saat 11:01'de İstanbul'da Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un birçok ilçesinden de hissedildi. Depremin merkezinin İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi ile Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi arasında olduğu ve şiddetinin 4.7 olduğu açıklandı. Sarsıntının yerin 5 km derinliğinde olduğu bildiriliyor.

AFAD ise depremin şiddetini 4.6 olarak açıkladı.

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI VEYA YARALANMA SÖZ KONUSU DEĞİL

CNN Türk canlı yayınına katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Olağan bir deprem. Şu ana kadar bir can kaybı veya yaralanma söz konusu değil ancak biz İstanbullular olarak deprem gerçeği ile yüzleşmemiz gerekiyor" diye konuştu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Silivri açıklarında meydana gelen 4.6 şiddetindeki deprem sonrası bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır."