MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan "Hayır" cephesine: Kartondan blok!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan "Hayır" cephesine: Kartondan blok!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, adalet yürüyüşünün 9. günündeki Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Referandumda haır oyu verenler için de "Karton blok" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Yalçın, "Kılıçdaroğlu’nun her konuşmasında yollara döktüğü yalanlarının boyu, yürüdüğü kilometreleri çoktan geçmiştir." suçlamasında bulundu. 

Yalçın, CHP liderinin yürüyüş konseptini "yalan edebiyatı" üzerine bina ettiğini, Maltepe Cezaevi'ne doğru ilerlerken Pensilvanya’daki FETÖ elebaşının izinden gittiğini ileri sürdü.

"Yalanlarını din kılıfıyla örtmeye çalışan FETÖ ile palavralarına adalet ve insan hakları elbisesi giydiren CHP, aynı yolun yolcusudur." ifadesini kullanan Yalçın, CHP’nin derdinin adalet olmadığını iddia etti. Yalçın, "FETÖ’cü abiler içeri alınıp bir kısmı da yurt dışına kaçınca abiliğe CHP memur edilmiştir. CHP’nin, adalet sloganıyla çıktığı yürüyüşte FETÖ’nün yalan, mağduriyet ve masumiyet edebiyatına bol bol malzeme vermesi bundandır." görüşünü savundu.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERENLERE ELEŞTİRİ 

Yalçın, "CHP ile onun izini süren diğer oluşum ve partilerin, sözde adalet yürüyüşü konusunda aynı propaganda ve algı dilini kullanıyor" dedi."Bütün referandum muhalefetinin, FETÖ’nün entrikacı ve yalancı jargonuna sarıldığı" suçlamasında bulundu. 

KARTONDAN BLOK 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın referandumda hayır oyu verenleri de "kartondan blok" olarak niteledi. 

"Yüzde 48,5'lik kartondan bloku sağlamlaştırmak için yakası açılmadık yalan, entrika ve iftiralara müracaat edildiğini" öne sürdü.. 

Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyunda CHP yürüyüşünün akıbeti hakkında şu ifadeler dillendirilmektedir: Kurşun ata ata biter, yollar gide gide biter, CHP de yürüye yürüye biter. Yalan ata ata bitmez ama sahibini bitirir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler