Mutlu insan her türlü zorluğu aşabilir

Eğer insan mutlu ise istediği gibi giyiniyor, geziyor, hayatına ve zevklerine vakit ayırabiliyorsa bu insan işinde başarılı olacaktır. Eğer kendine ve zevklerine yeteri kadar vakit ayıramıyorsa kişi kısa bir süre içinde tükenmişlik, yorgunluk, bıkkınlık duygularıyla karşı, karşıya kalabilecektir. Hayatınızda yaptığınız her bir yenilik sizi daha fazla enerji, motivasyon ve atağa kalkma gücü verecektir.
Kadın yöneticiler kendilerini mutlu edecek adımlar atmalıdırlar. Mutlu insanın yıkamayacağı düşman yoktur. Mutlu insan kendine güvenir, kendini sever, enerji doludur, hayatı kendi elleri içindedir. Geçmişteki ve gelecekteki olaylarla yaşamaz günü yaşar yaşamı kolay, basit ve ulaşılabilir keyiflerle doludur. Giyinir, kuşanır, gezer, yaşar kendinin güzel şeyleri hak ettiğini düşünür. Hayatının değerli olduğunu bilir. Kendini sever dış giyimine gösterdiği özeni iç dünyasına da gösterir. İç dünyasına verdiği değer kendine verdiği değerdir. İç dünyası diğer kişiler görmez ama o bilir. Bu kendine olan güvenini arttıran bir durumdur. Bu mutluluk bulaşıcıdır. Hemen kişinin çevresine yayılır. Mutlu olduğunuzda her şeyi tozpembe görür ve güçlü hissedersiniz. Bu mutluluk iş yaşantınıza da yansır. İşte daha verimli, üreten, hızlı ve yeniliklere açık olursunuz.
Kadınlar iş ve sosyal yaşamda kendilerini kişisel olarak geliştirmeli, öğrenme ve dış dünyaya adapte olmak için zaman tanımalıdır. Başa çıkamayacağı durumlarda mutlaka profesyonel destekler almalıdırlar.

Yazarın Diğer Yazıları